1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General issues with 3022 prl

Discussion in 'Android Devices' started by nu2moding, Sep 21, 2011.

  1. nu2moding

    nu2moding Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    190
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    190
    20
    58
    after updating to the 3022 prl, when i get on 3g, no data transfers for some reason.
    then, when i get back on ol' trusty 1x, i do.
    why mite that be? and is there a possible fix?
    i just got my OM 3days ago n it came with 2.2.2 and 3018prl.

    updated prl with qpst n got spotty flashes of 3g in my house while stock.

    downgraded to 2.2.1, same thing-no txt/web/data on 3g but a-ok on 1x.
    flashed playfulgod's cm7 rom n still same thing.
    any1 else have that same issue?
     

    Advertisement

  2. Muilisx

    Muilisx Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,134
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    1,134
    184
    143
    Male
    Owner of Dogs On Wheels
    Long Island, NY
    I can't say that I do, my phone already had 3022 somehow, I guess I auto updated or something, but when I'm in 3G. I have no data issues. I apologize. However, I know it's a known issue, you may find answers on pages 1-3
     
  3. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    Can u write ur 3022 prl. And post it on here plz?
     
  4. nu2moding

    nu2moding Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    190
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    190
    20
    58
    the one i installed w/ LGNPST is the one downloaded off this site
     
  5. danyvw

    danyvw Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    685
    Joined:
    Dec 1, 2010

    Dec 1, 2010
    685
    208
    93
    USA
    I'm having the same issue. My old Optimus (which I had rooted) drowned while fishing this weekend, bought a new one that came with 2.2.2 and PRL 3018. Installed 3022 prl with QPST and LTE OnOff. I’m getting 3G spots in my house but almost all the time there is no data transfer just with 1X.
    For the moment I can’t downgrade to 2.2.1 because for some reason I can’t have the LPSNT to “see” the MS690.dll after registration (I used to do it in my old PC but not in the new one)
     
  6. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    What os u running on ur computer?
    And I think the reason data don't work is cause when its on 3g its in roaming. Idk why though. Cause sometimes my data works when I get 3g and its fast. But at times it goes very slow
     
  7. danyvw

    danyvw Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    685
    Joined:
    Dec 1, 2010

    Dec 1, 2010
    685
    208
    93
    USA
    Runing Windows7 Home Edition 64 bits.
    Have the same issue with 3G, sometimes works sometimes dont.
     
  8. Muilisx

    Muilisx Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,134
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    1,134
    184
    143
    Male
    Owner of Dogs On Wheels
    Long Island, NY
    Metro should just ditch their 1x :p
     
  9. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    With windows 7 u have to right click and run as admin. Or figure out how to run admin rights all the time. :) then it should work.did u put the models folder in c:/LGelectronics/lgnpst/ ??
     
  10. danyvw

    danyvw Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    685
    Joined:
    Dec 1, 2010

    Dec 1, 2010
    685
    208
    93
    USA
    Yes I did, in the other PC did same thing and everything work ok, really don't know what's happening with this one. Will try again. Thanks.
     
  11. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    U registered the ms690.DLL on the regit.exe or how ever u spell it. Drag ms690.DLL on it. If u didn't do that u won't see the ms690.DLL all ull see is the utility's one. If u don't even see that then something when wrong.
     
  12. omgbossis21

    omgbossis21 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    704
    Joined:
    May 1, 2011

    May 1, 2011
    704
    142
    93
    I feel that 22 is a bit more buggy than 20 IMO. It seems my 3g is unstable alot of time but everything always works when im using it. I think when i was on perl 20 my 3g was much more stable. I travel all around central florida and it just seems on 20 i help my 3g most of the time where as with 22 it switches alot more often. I kept my network work on auto cdma b/c if i switch it to evo i have no signal most of the time.
     
  13. danyvw

    danyvw Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    685
    Joined:
    Dec 1, 2010

    Dec 1, 2010
    685
    208
    93
    USA
    There is something weird with my PC. Managed to install LPSNT on my wife
     
  14. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    Good to hear :)
     
    danyvw likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...