1. Download our Official Android App: Forums for Android!

I've got a problem (Open Home 2 + widgets)

Discussion in 'Android Apps & Games' started by elon, Dec 19, 2009.

  1. elon

    elon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3
    0
    5
    I installed some widgets and they worked very fine in the original home, yesterday I installed Open Home 2 and when I'm tap&hold the screen and select widget I can't see any of the widget that I installed....

    What can I do to see them.....?!!?!?!?


    thanks for all the people that help :D


    (and I'm sorry if I wasn't supposed to post it here....)
     

    Advertisement

  2. vincentp

    vincentp Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,640
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    1,640
    59
    128
    Mortgage Underwriter
    Rochester, NY
    That's odd. OpenHome supports widgets, so they should show up in the same place. Did you try switching back to your normal home screen and trying them again? Can you still add them that way?
     
  3. elon

    elon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3
    0
    5
    On the normal home and in another apps that I have (91PandaHome) I can add them..
    but I couldn't see them in openhome...
     
  4. njbianco

    njbianco Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    434
    Joined:
    Nov 5, 2009

    Nov 5, 2009
    434
    8
    46
    Male
    metro detroit
    are you sure u have the latest version witch is 3.5 not 2
     
  5. elon

    elon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3
    0
    5
    Well you found the problem i think, i got open home 2
    thanks
     
  6. Carl C

    Carl C Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    238
    Posts:
    6,062
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,062
    38
    238
    Student
    London
    OP try the home replacement app "Home++" ;)
     
  7. ldougherty

    ldougherty Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    78
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    78
    1
    16
    How do you know what version you have? Under applications my Open Home says version 91
     

Share This Page

Loading...