1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support JC1 Donut is out!?

Discussion in 'Android Devices' started by Andronix, Mar 13, 2010.

  1. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=132322&view=findpost&p=4122467
     

    Advertisement

  2. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Can't understand russian otherwise I'd sign up just to get the firmware :(
     
  3. coipu

    coipu Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 7, 2009

    Sep 7, 2009
    35
    0
    15
    some nice person linky the firmware then :) please :)
     
  4. CNR

    CNR Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Oct 27, 2009

    Oct 27, 2009
    18
    0
    15
    tried registering but the captcha is impossible to understand...
     
  5. gil1

    gil1 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Feb 28, 2010
    25
    8
    16
  6. CNR

    CNR Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Oct 27, 2009

    Oct 27, 2009
    18
    0
    15
    will test it out once it finishes downloading.

    EDIT: Still JB2 for phone part, but PDA says JC1
     
  7. coipu

    coipu Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 7, 2009

    Sep 7, 2009
    35
    0
    15
  8. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    From Google translate:
    From pluses compared with JB2:
    - Better stability
    - Finally brought to work and lighting sensors approximation

    USB Notification. Gluck to disabling USB Notification stayed.
     
  9. apolloFER

    apolloFER Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    104
    Joined:
    Nov 22, 2009

    Any improvements on the "No sleep issue"? That's the main reason I'm still on 1.5. tnx
     
  10. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Can anyone give some assistance here? Can't flash it on odin...which bootloader and phone file should I use?
     
  11. joyzhangxu

    joyzhangxu Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 3, 2010

    Mar 3, 2010
    6
    0
    5
    china
    need more information about this firmware,
    don't how to flash it
     
  12. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    Bootloader (BOOT) and amss (PHONE) are probably from jb6 released few weeks ago. This release is definately weird if it's comming from samsung at all. Core OS features are in PDA file, so maybe they don't bother leaking same amss :?

    Samsung, release 1.6 sources already!
     
  13. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Tried dragging and dropping the amss and bootloader from the jb6 release to this package, then flashing it as one package. No can do - Odin gives me a big red warning and stops
     
  14. 19ghz

    19ghz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    9
    2
    6
    Odin jc1_pda only based on jb2 firmware, and it looks more smoothly than jb2
     
  15. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    19ghz, tell me if no sleep issue is still there.

    Damuffin, tried flashing only pda file?
     
  16. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Tried doing that but it stops below:

    Code (Text):
    1. <1> Added!!!
    2. <1> Detected!!!
    3. <1> odin mode.. check platform verification.
    4. <1> START!!!
    5. <1> odin mode.. do file mapping..
    6. <1> check download environment.
    7. <1> kernel download..
    8. <1> 1/3 Finished.
    9. <1> system download..
    Tried putting system in to JB2 and it gives a 'partition too big' error and refuses to flash after that
     
  17. 19ghz

    19ghz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    9
    2
    6
    Andronix, i had flashed jb2 before, this time i only flashed jc1 pda by odin, just like patching the system, and all the contents were kept well.

    btw, i had not met with no sleeping issue on both jb2 and jc1, it's weired.

    [update] sorry, my galaxy has no sleeping issue on jc1, that seems samsung had not realized the issue yet
     
  18. 19ghz

    19ghz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    9
    2
    6
    damuffinman, what's tool you take to repackage the firmware? using jzip should be the right way.
     
  19. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    da muffin, don't use bloody single file odin, flash only pda file and untick single file.
     
    imad and damuffinman like this.
  20. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Using 7zip, turning it in to a zip file then rename as a tar file.

    Redownloading the PDA file as I speak
     
  21. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Just redownloaded from Rapidshare, followed Andronix's instructions. It works fine now, cheers guys.

    But I swear, I was doing the exact same thing last night at 3am, and Odin just kept spewing errors out and crashed my computer twice!
     
  22. skandalfo

    skandalfo Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Oct 22, 2009

    Oct 22, 2009
    25
    1
    16
    Just flashed JC1 on top of JB2.

    The first comment is that it's missing the Spanish localization.

    edit:

    I was using IK5 that was ok before JB2, then moved to IL3 since JB2 was having the "no sleep issue". But I hit the same problem (no sleep) with IL3 too. IL3, besides, got problems about the sensors; the accelerometer and the proximity sensor would stop working at times until reboot.

    I think my no-sleep could be caused by the Battery Left widget. It seems there are reports about it causing that problem, so you guys on JB2 check whether you have that widget installed.

    I removed it and I'll tell you whether I get the no sleep thing now.
     
  23. informale

    informale Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    704
    Joined:
    Oct 25, 2009

    Oct 25, 2009
    704
    33
    68
    Scotland
    I think it's just a coincidence that removal of the widget fixed your problem . I don't have the widget, but I do have the problem. It started about 1 week after installing JB2/JB6. Rebooting the phone in the morning fixes no sleep for the day - works for me.
     
  24. imad

    imad Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jan 18, 2010

    Jan 18, 2010
    38
    4
    16
    Bangalore, India
    how's the music player volume compared to JB2?
     
  25. biggdaniell

    biggdaniell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    114
    10
    38
    One question, after flashing the PDA file only do I still need to reset to factory defaults? (I'm on JB2 now)
     

Share This Page

Loading...