1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Root JiT went bad ... almost dead phone

Discussion in 'Android Devices' started by DimGR, Feb 20, 2011.

  1. DimGR

    DimGR Lurker
    Thread Starter

    Hello

    X8 2.1 with xrecovery. I wanted to install Jit so i first installed xrecovery. That went fine no errors and i did a full back up .
    I followed step by step how to install jit .. everything went ok with no errors till the reboot time. THe phone would go in a loop after SE logo.
    I was lucky enough to still be able to access xrecovery and did a full restore.

    My question is this: what the hell went wrong with Jit? It really did not give out any errors said it finished and rebooted my phone
    I am scared to try again :p
     

    Advertisement

  2. coman_nick

    coman_nick Android Enthusiast

    Scared why? How much time did it take to recover?
    I had the same problem when I installed JIT the first time .. but don't remember why :)
    Just try again. It worked for me. But those are moments of your life you're loosing because you won't feel the difference.
    And since you are one of the few smart ones that actually read and install xRecovery first, congrats!
     
Loading...
Similar Threads - JiT went bad
  1. James_Watson
    Replies:
    1
    Views:
    514
  2. notableuser
    Replies:
    0
    Views:
    178
  3. Okierose41
    Replies:
    1
    Views:
    853
  4. Marcus4
    Replies:
    2
    Views:
    502
  5. MoodyBlues
    Replies:
    25
    Views:
    1,062
  6. danielJlinton
    Replies:
    21
    Views:
    933
  7. electricpete
    Replies:
    0
    Views:
    533
  8. debra pohlman
    Replies:
    5
    Views:
    447
  9. ciusbius
    Replies:
    1
    Views:
    2,036
  10. erikschulte24
    Replies:
    4
    Views:
    1,788

Share This Page

Loading...