1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root jmz 3d and 3d camera

Discussion in 'Android Devices' started by thIsgUy20, Jan 24, 2013.

  1. thIsgUy20

    thIsgUy20 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 27, 2012

    Nov 27, 2012
    512
    86
    78
    Male
    Shreveport, LA
    I no lots of devs are not really trying to get 3d to word on camera on jb ROMs cause ppl don't care for the 3d but me I actually like it and would like it to run on jb so please don't just be like u wasting time or go back to ics. Yes I no 3d is a propwhatever driver. So has any body tried switching 3d on on the jmz 3d switch and the going to camera? I did it and it looks like that liquid parralx or whatever its called is on with the camera but I just woke up and my eyes might be messing with me. i assume you gotta get both cameras to cut on. So can any body point me in a direction or anything to start on trying to get 3d working
     

    Advertisement

    badboytoast and pancho32392 like this.
  2. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    So you're on a CM10/AOKP and used JMZ's 3D switch? Or a Sense rom?
     
  3. Tejer

    Tejer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    313
    Joined:
    Jul 20, 2011

    I'm all for getting 3d to work on the Jellybean and up roms. I got this phone partly for the 3d camera as well, so not having 3d is keeping me from even trying the JB roms and such.
     
    badboytoast likes this.
  4. thIsgUy20

    thIsgUy20 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 27, 2012

    Nov 27, 2012
    512
    86
    78
    Male
    Shreveport, LA
    I'm on midnight jellybean and used the switch. I assume the parralax is only one part of the 3d the major thing is getting the camera but idk Im just trying stuff. Idk what to start on since when u switch the 3d there is no crashing so idk bout a log cat.
     
  5. punkmaxx

    punkmaxx Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    475
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    475
    291
    88
    Male
    Music Producer, Arborist, General Contractor
    West Virginia
    The entire camera apk and possibly some framework has to be re-written to account for the stereoscopic lenses. So it is in fact quite a daunting task for a DEV to undertake especially if it only is applicable to one device. Many of the upstream code fixes made for our phones can be applicable to a couple of other HTC devices sans the camera...
    Not saying this to discourage.... but it is unlikely that we will ever see our 3D camera working on a AOSP ROM. I personally don't miss it too much cause i bought the phone for the Specs and not the camera.
     
  6. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    davidmargolin sent me some links regarding the 3D code needed to make it happen and API calls. It's on the to do list to look at and see how much pain it will involve. However right now we don't even have a booting ROM after rolling back to the VM files over the Sprint library files. Chairshot and myself have been working on it for over a week with no success which means we may need to stick with the Sprint files until the actual VM kernel rolls from HTC.
     
    badboytoast and pinocytosis like this.
  7. Prinny

    Prinny Resident Linux Nutcase
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    3,680
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    3,680
    1,164
    433
    Male
    Greenville, SC
    Off topic: g60 where's your ROM developer tag?

    On topic:

    Good luck man. 3D on CM would be cool, but I've come to live without it. Same with 4G (I don't get 4G anyway, so meh.)
     
  8. davidmargolin

    davidmargolin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    957
    Joined:
    Mar 6, 2012

    Mar 6, 2012
    957
    229
    93
    Male
    Brooklyn, NY
    4g has been working on a few cm/aokp/etc. roms for a while..
     
  9. Prinny

    Prinny Resident Linux Nutcase
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    3,680
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    3,680
    1,164
    433
    Male
    Greenville, SC
    Yeah but a few sense 4/4.1 didn't have it working.

    Which is what I usually tend to use. Like I stated, I don't get 4g, so its really a moot issue for me.
     
  10. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I didn't pay for another 6 months from AF so they took my title and my 500 PM's but left me with the big picture. :cool:
     
  11. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,591
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,591
    70,371
    5,218
    New Mexico, USA
    Well, no one has to pay for rom developer status.

    Will check this out and get back to you.
     
    Prinny and g60madman like this.
  12. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,011
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,011
    9,657
    1,433
    UK
    Just to make sure we're all on the same page, Premium Membership (paid, yellow name and badge) and recognised ROM Developer (free, pink-ish name, control of your own section here) are different things. I don't see a section with your name, or any posts by you in the custom ROMs section g60, so I'm presuming (and I could be wrong) that you were only a premium member.

    If you would like inquire about getting your own section there, you should check out this thread: http://androidforums.com/custom-roms/159287-how-forum-works.html
     
    OverByter and Prinny like this.
Tags:

Share This Page

Loading...