1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Just activated my droid and no 3g! HELP!

Discussion in 'Android Devices' started by brachica94, Aug 7, 2012.

  1. brachica94

    brachica94 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 7, 2012

    Aug 7, 2012
    1
    0
    5
    I just activated my droid, and there is no 3g, i have even turned on the data package and all the other things noobs would do, i need fixed ASAP!! please help :(
     

    Advertisement

  2. vey

    vey Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    51
    7
    16
    Is this a new Droid? What kind is it? Do you have Wi-Fi? Have you called the company yet?
     
  3. Shrikant716

    Shrikant716 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    286
    Joined:
    Mar 21, 2012

    Mar 21, 2012
    286
    32
    43
    Male
    India
    Goto
    settings>wireless & networks >mobile networks>network mode>select wcdma or auto mode
     

Share This Page

Loading...