1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Kangerade 1.1 Maps Problem - Data Connection Lost! HALP!

Discussion in 'Android Devices' started by nerdstaz, Jun 30, 2010.

  1. nerdstaz

    nerdstaz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    190
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    190
    42
    43
    So I recently rooted my phone and switched to the Kangerade 1.1 rom running a chevy kernel.

    I pretty much have no issues EXCEPT for the fact that maps wont function unless I am on wifi. Once I am using 3g I just get data connection lost, and then it loops....I am using version 4.3 of maps, my wife's phone is also rooted with kangerade using a p3 kernel but with maps 4.2 and she gets the same results.


    Any ideas?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. einyv

    einyv Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    78
    Joined:
    Apr 4, 2010

    Apr 4, 2010
    78
    1
    16
    did you try to reinstall maps? I running 1.1 and using maps with no problem.
     
  3. Redflea

    Redflea Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,623
    Joined:
    Oct 6, 2009

    Oct 6, 2009
    2,623
    289
    163
    I've seen multiple posts on this from folks running different ROMs...this does not appear to be a ROM-specific issue, maybe more likely a problem w/Google's servers.
     
  4. nerdstaz

    nerdstaz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    190
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    190
    42
    43
    They were working fine yesterday, so are the posts you see from today? And yes I did try reinstalling maps...but still no luck...


    Thanks for your help btw!

    Update:

    Yea it must have been their servers, it seems to be working fine now! Thanks again!
     

Share This Page

Loading...