1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Keyboard Calibration

Discussion in 'Android Devices' started by Killyouridols, Jul 22, 2010.

  1. Killyouridols

    Killyouridols Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    74
    Joined:
    Jul 8, 2010

    Jul 8, 2010
    74
    7
    16
    Seriously? Am I going Nuts? I SWEAR there used to be an option on 2.1 to Calibrate the Keyboard (a Quick brown fox....blah blah blah) but can't see it on FroYo?!

    Did I make all this up or has it moved/been Replaced? :thinking: I know i can just use another keyboard, but I like my current one and rather not change.

    Any Ideas?

    KYI
     

    Advertisement

  2. Rushey

    Rushey Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    153
    Joined:
    Jul 10, 2010

    Jul 10, 2010
    153
    15
    58
    Herts, UK
    Settings > Language & Keyboard > Touch Input > Text Input > Calibration Tool

    HTH

    Rob
     
    Killyouridols likes this.
  3. Killyouridols

    Killyouridols Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    74
    Joined:
    Jul 8, 2010

    Jul 8, 2010
    74
    7
    16
    Close...But No. Must of been Removed from SetR0M 4.0 by the Dev :(

    Better find an alternative then....

    KYI
     
  4. bigr1979

    bigr1979 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    54
    Joined:
    Jun 24, 2010

    Jun 24, 2010
    54
    11
    18
    didnt know about that setting but have done on mine now cheers
     
Tags:

Share This Page

Loading...