1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Kmod vs Cm7 06242011

Discussion in 'Android Devices' started by eman863, Jun 25, 2011.

  1. eman863

    eman863 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    43
    0
    15
    So i havent tried either of these roms yet but before i do im wondering what are the advantages and diffrences in between them both
    Which one should i go for?
     

    Advertisement

  2. KOLIO

    KOLIO Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:


    Don't forget Bob Zhome's ROM(06252011).

    Why not try all 3 CM7 ROMS?

    They all ROCK!,it's just like being in the ice cream shop,you can try them all.............
     
  3. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    im currently using kmod and it kicks @**, with that said try all 3 and see what you like...:D
     
  4. eman863

    eman863 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    43
    0
    15
    hmm i just heard of the bob onee ima try kmod first
     
  5. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    WARNING!!!

    You will get hooked on it. :p
     
  6. eman863

    eman863 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    43
    0
    15
    haha good cuz im a lil Rom whoree lol
     
  7. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State

    lmao, im a flash maniac hahahaha
     
  8. eman863

    eman863 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    43
    0
    15
    i got kmod booting up this animation is sexyy lol
     
  9. Daniol

    Daniol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Jan 26, 2011

    Jan 26, 2011
    60
    2
    16
    Male
    I too am wondering about this. However I recently partitionioned my SD card and am running cm6. When I flash the new Kmod rom, Do I have to repartition the SD card? or will it auto install there? How Do I get rid of my partition if I do want to switch roms and decide to not use partitions at all?

    I want to try Kmod, but this partition is the only thing I am worried about.
     
  10. Daniol

    Daniol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Jan 26, 2011

    Jan 26, 2011
    60
    2
    16
    Male
    Also nuttmeg, what are the differences between the two that u have noticed? the wiki says everything works? that true?
     
  11. KOLIO

    KOLIO Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:


    The partition isn't an issue w/KMOD.It isn't required for it has the stock APPS2SD & it doesn't require it.
    No harm if you are partitioned,it will still work.
     
  12. Daniol

    Daniol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Jan 26, 2011

    Jan 26, 2011
    60
    2
    16
    Male
    THere a way to get rid of the partition? and if it is partitioned, will kmod automatically install apps there? or re enter terminal commands from the ascend guide? Thanks for the reply btw Kolio.
     
  13. KOLIO

    KOLIO Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:


    Unless you absolutely need the space,I'd just leave the partition in place,its not doing any harm or benefit w/KMOD.

    KMOD has the stock APPS2SD, which does not need the partition,& will still work.Stock APPS2SD does not need terminal commands.
    I suppose you could try installing DT'S A2SD, I see no reason why you couldn't.

    If you format your SDcard, you will delete the partition,but,you'll also lose everything else on the SDcard as well.
    So,if that is what you want,back up you SDcard contents to an external source, to be reinstalled after formatting is completed.
     
    Daniol likes this.
  14. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    you can always partion the sd card.


    the kmod is pimp out, and its rocks...:)

    boot into recovery and format/ and partion your sd card.
     
  15. intrdrgn

    intrdrgn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,000
    Joined:
    Jan 26, 2011

    Jan 26, 2011
    1,000
    357
    173
    Male
    Distribution
    Brandon, Florida
    K-mod sounds cool, i have P/G's CM7 (running real well). i'll wait until i get the; i'm bored w/phone & want to buy another one itch comes back then try the K-mod. going on 6 months with the Ascend, longest phone i owned yet.
     
  16. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    also bobz has a cm7 also...
     
  17. AndroidFan420

    AndroidFan420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    160
    11
    38
    Mover
    Manchester, NH
    any one point me towards bobs rom lol?
    and is the kmod alarm clock workin?
     
  18. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    CM7-Ascend-BobZ - Prepaid Android

    If it isnt working in mine, its not working in any of em ;)
     
    AndroidFan420 likes this.
  19. AndroidFan420

    AndroidFan420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    160
    11
    38
    Mover
    Manchester, NH
    lol well is it? thanks for the link thr alarms worked twice for me on kmod
     
  20. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    When I was using my ascend daily I never had a issue with the alarms not working, so dunno lol.

    And far as I know they are working in all builds. First I heard of em not working with the exception of when in standby.
     
  21. AndroidFan420

    AndroidFan420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    160
    11
    38
    Mover
    Manchester, NH
    yeah that was the problem in standby cant keep the screen on all night and z4 root works for the droid x right?
     
  22. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    if ya at home and have it on the charger you sure can ;)

    Yea z4root will work on 2.2.1 froyo on the DX as will gingerbreak and ginger will work on all version up to 2.3.3.
     
    AndroidFan420 likes this.
  23. AndroidFan420

    AndroidFan420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    160
    11
    38
    Mover
    Manchester, NH
    yeah just a lil woried about burning out the battery charging it all nite 6 days a week so i can get up for work
     
  24. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    thats when I charge mine everyday unless I just wanna see how long it will go w/o charging.

    NOTE: I just tested this again, set the alarm, aloow the phone to turn the screen off itself. I left the clock app open too, and it worked ;)
     
    AndroidFan420 likes this.
  25. xtreemgreen

    xtreemgreen Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    148
    11
    58
    Propane/Lawn Care
    New Port Richey,Fla
    Ive tried my alarm clock with stock settings... It never goes off until I wake the phone.. Then the alarm rings...
     

Share This Page

Loading...