1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Laggy video playback

Discussion in 'Android Devices' started by nickrule1896, Aug 10, 2010.

  1. nickrule1896

    nickrule1896 Member
    Thread Starter
    5

    Jul 5, 2010
    7
    0
    5
    i wonder if anyone have had this problem? very choppy video playback on the milestone, in terms of fps and audio lag in the video. no matter wat video player i use, its stil laggy. is it because of the new maintanence update by motorola last month, cos i dun seem to have such problems before. can someone pls help me? its a very irritating problem.
     

    Advertisement

  2. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member
    223

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Are you rooted and have you overclocked your Milestone?

    Remember that Milestone has a pretty weak CPU if you do not overclock it.

    Also depends how you encode the videoes you want to play.
     
  3. TelusMilestone

    TelusMilestone Well-Known Member
    88

    Jun 23, 2010
    663
    35
    88
    Phones, more phones and yet more phones!
    Earth
    bang on the money... before rooting very laggy with video's... now runs just fine every thing I throw at it even hd 720p ;):p
     
  4. nickrule1896

    nickrule1896 Member
    Thread Starter
    5

    Jul 5, 2010
    7
    0
    5
    @Szadzik:well, i am rooted and i will try playing my recorded vids overclocked tmr. Btw, can u explain to me wat is meant by encoding the video and how do u do it?
    @TelusMilestone: i tot the milestone cant play hd videos?

    Add: this problem seems occur only on video recorded using the milestone, and not with other vids e.g frm pc.
     

Share This Page

Loading...