1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Launcher Pro - help with homescreens

Discussion in 'Android Devices' started by Shelbster, Aug 10, 2010.

  1. Shelbster

    Shelbster Guest
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I am currently using Launcher Pro with 4 homescreens. My default is homescreen #2. I want to go to 5 homescreens, but when I do, I want my default to be #3 for obvious reasons. I know how to change my default to screen #3, but is there any way to switch my screens so that my current #2 becomes screen #3?

    I think this sounds confusing, but what I want to do is move all of my icons and widgets from screen #2 to #3? Is there an easy way to do this on LauncherPro without having to erase all of my icons and widgets from #2 and then re-do them all over again on screen #3?
     

    Advertisement

  2. Tinyboss

    Tinyboss Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Jul 26, 2010

    Jul 26, 2010
    44
    5
    36
    Your icons can be dragged after a long-touch, but I don't know about widgets...long-touch on widgets starts a resize now on Launcher Pro.
     
  3. CaCHooKa Man

    CaCHooKa Man Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    148
    Joined:
    Jul 19, 2010

    you have to drag all the icons and widgets one by one to the new screen. this is one advantage that touchwiz has over other homescreen replacements since you can just drag and drop the homescreens to whatever position you want.
     
  4. sremick

    sremick Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,521
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    2,521
    356
    163
    IT Admin
    USA
    Yeah I was very surprised and disappointed to find that while Launcher Pro, while an upgrade in every other way, couldn't do something basic like rearrange home screens (which Touch Wiz can).
     

Share This Page

Loading...