1. Download our Official Android App: Forums for Android!

launcher pro???

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Putty, Sep 16, 2010.

  1. Putty

    Putty Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    832
    Joined:
    May 31, 2010

    May 31, 2010
    832
    56
    78
    OH--IO
    Anyone care to tell me how to get more than 3 homescreens? I found the setting, but 3 is the max and quite lame might I add.
     

    Advertisement

  2. EmoTonyB

    EmoTonyB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    538
    Joined:
    Jul 2, 2010

    Jul 2, 2010
    538
    86
    98
    Burlington City, NJ
    menu > preferences > homescreen settings > number of screens

    mine goes from 1 to 7 screens
     
  3. w_bovine

    w_bovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,248
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,248
    147
    143
    I know the Dock Settings is 1-3 and the Homescreen Settings is from 1-7. This is for the Plus version at least.
     
  4. EmoTonyB

    EmoTonyB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    538
    Joined:
    Jul 2, 2010

    Jul 2, 2010
    538
    86
    98
    Burlington City, NJ
    ^ i have the free one and i have these same options
     
  5. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Same for non-plus version.
     
  6. daxstyles

    daxstyles Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    2
    0
    5
    Make sure you are actually in Launcherpro if you are only getting a choice from 1-3 home screens.

    Download and install launcher of choice, press home it should give you a choice

    If you have more then one installed now, from your homescreen go:

    menu>settings>applications>manage applications>all>tap on the launcher you are using and clear defaults
     
  7. Putty

    Putty Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    832
    Joined:
    May 31, 2010

    May 31, 2010
    832
    56
    78
    OH--IO
    Thanks a million!!!!
     
  8. bearq3114

    bearq3114 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 25, 2010

    Sep 25, 2010
    5
    0
    5
    hey I dont havepreferences on mine im running cyanogen mod on my hero with the latest version of laucher pro
     

Share This Page

Loading...