1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Launcherpro

Discussion in 'Android Devices' started by dionick, Nov 29, 2010.

  1. dionick

    dionick Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Aug 26, 2009

    Aug 26, 2009
    66
    2
    16
    Cardiff
    Might be being a bit thick here but.......decided to give launcherpro a whirl,started setting up my screens etc but every time i press the 'home' button it takes me straight back to sense.How do i stop this???:(.
     

    Advertisement

  2. EddyOS

    EddyOS Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,681
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    1,681
    283
    163
    Technical Support
    Liverpool, Merseyside
    Sounds like you've got Sense set as default. You need to clear this and then each time you press Home it will ask you what launcher you want to use...
     
  3. dinaro

    dinaro Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    214
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    214
    19
    58
    Toronto
    Phone settings > applications > manage applications > goto HTC sense and clear defaults.
     
  4. snoprosledneck

    snoprosledneck Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    76
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    76
    3
    36
    Right Here
    better yet download the app home switcher and this can easily be done by selecting which launcher you want to use as your default and then it will also allow you to toggle between the two with the app. very helpful and easy to use
     
  5. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK

    Not on 2.2

    Edit> nevermind, there is a froyo one now
     
  6. arkazain

    arkazain Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    142
    Joined:
    Sep 1, 2010

    Sep 1, 2010
    142
    6
    56
    I'm using a home switcher called Homesmack I think, on 2.2.
     
  7. OFI

    OFI Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    580
    Joined:
    Apr 17, 2010

    Apr 17, 2010
    580
    53
    78
    It always worked on Froyo anyway.
     
Tags:

Share This Page

Loading...