1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Lets see your setup..

Discussion in 'Android Devices' started by Jaffa, Apr 25, 2010.

  1. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    As there are numerous new rooters...

    Shootme will allow you to screen grab, lets see what your devices look like.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]

    Orange Maps (turn by turn Nav from Orange mobile) FxCamera, much better than stock App
    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]


    Apps organiser provides these widgets (Games/Multimedia/Tools), Mixzing lite, and Last.Fm

    Uploaded with ImageShack.us

    Games

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Multimedia

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Tools

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]

    Quick Cache Cleaner, Wireless tether, Task Killer Widget
    Uploaded with ImageShack.us
     

    Advertisement

  2. Hawkeye

    Hawkeye Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    35
    4
    16
    I'll do mine shortly, I'm still sorting it out how I like it.
    You should say what each of the apps are though, and for what I assume are the folders, where you got the icons - as they look really good.
     
  3. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Edited with some details, of apps.
     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    Here's mine:

    [​IMG]

    Click to see it bigger :)
     
  5. tojjer

    tojjer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    294
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    294
    8
    56
    Paramedic
    Weymouth, UK
    Jaffa, I like that set of on/off buttons for wifi, bluetooth etc. Does that come as a set ?
     
  6. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Its the 2.1 power widget mate, all ready on your phone
     
  7. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Whats the volume widget called?
     
  8. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    AudioManager :)
     
  9. harmony895

    harmony895 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    25
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    25
    0
    15
    Photographer
    Almelo - Holland
    Maybe i am blind, but i can't find it on my HTC Hero.
     
  10. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    If your running a custom 2.1 ROM its in widgets power, Its not in 1.5
     
  11. harmony895

    harmony895 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    25
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    25
    0
    15
    Photographer
    Almelo - Holland
    OK.thanks that's it, i am on 1.6.
     
  12. servicepoint

    servicepoint Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    10
    0
    15
    Jaffa,
    why do I not a an android showing in the top left of my screen.
    Cheers.:mad:
     
  13. Capreece

    Capreece Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    10
    0
    15
    Student
    Wales, UK
    its because that is what he is currently running, android task killer/manager i think it is.
     
  14. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Yeah its task killer
     
  15. Capreece

    Capreece Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    10
    0
    15
    Student
    Wales, UK
    I got a vanilla hero, and i havent got a clue how i want to set it up. Im constantly changing my setup on my 7 front screens, so if anyone has found a good allround setup, please chuck it on here so i can check it out.
     
  16. midge37

    midge37 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    106
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    106
    1
    56
    Bristol
    I need to have a rethink about my screens. Took the plunge, rooted and now running Villain 5.4 and what's the first thing I do.....make it look the same as when I was running 1.5!!!
     
  17. Capreece

    Capreece Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    10
    0
    15
    Student
    Wales, UK
    Yer that's the kind if rut I'm in too. Keep going back to what u have always had, but just not happy with it. I think if someone can give me some good pointers and how they have set theirs up then it will give me ideas and make the experience that much more enjoyable.
     
  18. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    213
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    213
    0
    35
    UK
    I've recently overhualed my homescreens so I know how you feel. I like my setup a lot better now. I'll post pics tomorrow.

    What widgets do you usually use?
     
  19. Capreece

    Capreece Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    10
    0
    15
    Student
    Wales, UK
    I chop and change too much to say really. But yer post your pics up and let's have a looky. I'm slowly getting to something I'm happy with, but I've only filled up 4 of my home screens.
     
  20. skimminstones

    skimminstones Android Enthusiast
    Rank:
     #416
    Points:
    53
    Posts:
    335
    Joined:
    Sep 20, 2009

    Sep 20, 2009
    335
    52
    53
    Mine. One by one from left to right

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  21. islandmixed

    islandmixed Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    112
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    112
    0
    35
  22. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    How did you skin your clock?
     
  23. islandmixed

    islandmixed Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    112
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    112
    0
    35
    Dunno if u mean me but I downloaded it frm the market...they have 3 their all free.
     
Tags:

Share This Page

Loading...