1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Lets us peek at your Screens!

Discussion in 'Android Devices' started by NSXLA, Jun 5, 2010.

  1. Oridus

    Oridus Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    510
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    510
    143
    113
    Wisconsin
    Excuse me if I missed it, but i've been trying to find a flashable Zip to a working white task bar. So far the only one's i've found had the text for the clock in white. I've went through about 3 of them. Let me know?
     

    Advertisement

  2. Daft Punk

    Daft Punk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    250
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    250
    44
    43
    Virginia Beach, VA
    [​IMG]

    Rooted using the new UNREVOKED method and DL'd the Shootme app.
     
  3. fiyah

    fiyah Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    38
    12
    18
    What message widget is that with the text balloon coming from the contact picture?
     
  4. Skywing

    Skywing Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    19
    4
    16
    Got tired of my homescreen being so colorless, thanks again to newone757 for the dock bg.

    [​IMG]
     
  5. One Beast

    One Beast Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    557
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    557
    75
    78
    Which Led Light Widget are you guys using...Most the ones i got from market dont work with EVO

    Also every-time i change my Messages icon with BetterCuts it re-invert back to the the default icon....ive tried multiple icons and even tried to change the name to "Texts" and it re-inverts back to Messages with the default icon

    [​IMG]
     
  6. SHO_ONE

    SHO_ONE Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    529
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    529
    150
    93
    Chicago, IL
    any change letting us know where to get this dock?
     
  7. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    From page 26:

     
  8. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    I finally started messing around with some custom icons

    [​IMG]
     
  9. vide infra

    vide infra Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    212
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    212
    69
    53
    go one or two pages back
     
  10. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    Sorry double post
     
  11. vide infra

    vide infra Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    212
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    212
    69
    53
    what taskbar/rom is that? is that the setcpu widget?
     
  12. akazabam

    akazabam Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,418
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    4,418
    1,387
    313
    Near Los Angeles
    fiyah and SHO_ONE like this.
  13. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    It's the AOSP theme for EVO, I got it over at XDA.

    I'm using that theme with Fresh 0.5.3, with an undervolted / overclocked kernel.

    And yes, that is the SetCPU widget.
     
  14. One Beast

    One Beast Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    557
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    557
    75
    78
    Without a Custom ROM or The Overclock Kernal is it possible and safe to use SetCPU to overclock my EVO to 1.1ghz?
     
  15. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
  16. One Beast

    One Beast Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    557
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    557
    75
    78
    OK i'll just use it for CPU scaling to help my battery life...:rolleyes:
     
  17. Daft Punk

    Daft Punk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    250
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    250
    44
    43
    Virginia Beach, VA
    im clocked at 1.15ghz.
     
  18. Skywing

    Skywing Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    19
    4
    16
    the background was posted by newone757 in either this forum or xda, cant remember which one I found it at

    the icons are pulled from an icon pack called buuf
     
  19. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    LcsEvo likes this.
  20. unit713

    unit713 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3
    0
    5
    Can anyone help me in getting this lock screen??

    [​IMG]

    I'm running that theme on the newest FRESH ROM 1.0.1, but can't get rid of the htclockscreen.apk. I don't know to use adb either and would prefer using another method
     
  21. barnacles

    barnacles Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    406
    Joined:
    Feb 27, 2010

    Feb 27, 2010
    406
    32
    63
    Dekalb, Illinois
    Looking for this wallpaper. Anybody?
     
  22. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    I'm not familiar with Fresh 1.0.1, but as far as I know you can do it one of two ways:

    1 Vanilla Lock Fixes for Fresh

    2 LockBot Pro, available in the market.
     
    unit713 likes this.
  23. Skywing

    Skywing Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    19
    4
    16
  24. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    Page 27 of this thread:

    http://androidforums.com/1123995-post1316.html

    It would be nice is people read back a few pages before requesting the same things over and over again. No offense.
     
    unit713 likes this.
  25. barnacles

    barnacles Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    406
    Joined:
    Feb 27, 2010

    Feb 27, 2010
    406
    32
    63
    Dekalb, Illinois
    Ok, I looked through pages and couldn't find it. I'm usually good about searching, but sorry I don't have time to sit and sift through thousands of posts.. no offense. :D

    I do appreciate the answer tho, so thank you.
     
Tags:

Share This Page

Loading...