1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Lets us peek at your Screens!

Discussion in 'Android Devices' started by NSXLA, Jun 5, 2010.

  1. SHO_ONE

    SHO_ONE Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    529
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    529
    150
    93
    Chicago, IL
    the shoot me app isn't working for me anymore.... anyone know a work around?
     

    Advertisement

  2. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    26
    5
    16
    Soldier
    Woodbridge, VA
    If shootme isn't working for you and you want to take screenshots. Do this...

    Go to your SDK Tools folder, Go to DDMS.bat, Run it, Select your device then select screenshot.

    I think that's what you're asking for.
     
    SHO_ONE likes this.
  3. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    26
    5
    16
    Soldier
    Woodbridge, VA
  4. fiyah

    fiyah Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    38
    12
    18
    LOL moment of my day! Thanks!
     
  5. fiyah

    fiyah Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    38
    12
    18
    I switched to ADW to have a look see at the horizontal scrolling app screens and decided I really liked it enough to switch from launcher Pro... then the dock background just made me switch back! lol... competition is great. ADW is probably implementing dock backgrounds as we speak... lol
     
  6. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    26
    5
    16
    Soldier
    Woodbridge, VA
    You probably right! Haha, it's amazing how many docks Launcher Pro has. I mean they even have a F*n dock for Guitar Hero lovers...Once Launcher Pro comes out with the transparent background for the 3d App scrolling its going to be a wrap...
     
  7. stainlessray

    stainlessray Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    642
    Joined:
    Jun 22, 2010

    Jun 22, 2010
    642
    106
    113
    already said in details...;)
    the right coast
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Launcher Pro, Beatiful Home, Pure Calendar, Pure Messenger, Mixsing audio (now with EQ) Moondust icons Evo4g un-rooted
     
  8. markos_pena

    markos_pena Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 30, 2009

    Dec 30, 2009
    5
    0
    5

    I would like to know how to change the SYSTEM FONT to the one you have "Comfortta" I believe. I've rooted with unrEVOked, I've tried to flash it as a rom [renaming the zip to update.zip] as suggested by someone else on this forum, but i cant get it to work. I'm running the stock rom, i've never flash a rom before. don't really know how to. Please HELP!. Thanks in advance.
     
  9. funkl3

    funkl3 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    10
    0
    15
    What sports widget is that on the top?

    Iz MUST HAZ!! (lol)
     
  10. Daft Punk

    Daft Punk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    250
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    250
    44
    43
    Virginia Beach, VA
    that or root via UNREVOKED.
     
  11. v01rider

    v01rider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    sorry just seeing this. its from the market! droidfit. good ape to keep track of weight and measurements.
     
  12. XOS THW

    XOS THW Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    120
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    120
    12
    38
    Chicagoland
    I have a problem, using Adw.launcher, i have no phone Icon..and can't find where to add it.. This is a problem!

    Edit, i figured it out.
     
  13. CriticalCritic

    CriticalCritic Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,872
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    1,872
    556
    213
    Cary, NC
    I'm having trouble finding a way to restrict the # of homescreens. Is there an option within Sense to do this?

    Also, if I have to twitch to a different launcher in order to cut down on the # of home screens, is there a launcher out there that can utilize the Sense widgets?


    C'mon a little help here please, I don't want to start a whole new thread just for this one question.
     
  14. jmxp69

    jmxp69 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    208
    Joined:
    Feb 26, 2010

    Feb 26, 2010
    208
    121
    68
    Engineering Manager
    No.

    No. Can't you just ignore screens 1 and 7? I doubt they cost you anything performance wise if you keep them blank.

    You should be able to find widgets in the market free/cheap that replace nearly everything sense offers though.
     
    CriticalCritic likes this.
  15. v01rider

    v01rider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    lovin this switchpro!!

    [​IMG]

    launcherpro
    moxio world weather app
     
  16. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    26
    5
    16
    Soldier
    Woodbridge, VA

    +1.
    You and me both brother! Love the update.
     
  17. v01rider

    v01rider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    :D thank ya sir! :cool:
     
  18. Ouhei

    Ouhei Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Rooted last night. I've since edited my app drawer button to be more transparent.


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    My dock scrolls and has Camera, File Explorer, Maps, and the Market on it.
     
  19. v01rider

    v01rider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    congrats on rooting! ^^
     
  20. stainlessray

    stainlessray Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    642
    Joined:
    Jun 22, 2010

    Jun 22, 2010
    642
    106
    113
    already said in details...;)
    the right coast
    thats 2 little widgets next to each other. 1 of which seems to be missing from the market at present, idk why. but its called baseball browser.

    the other is called phillies news pro. and is still available on the market.

    if you can find it baseball browser is awesome, it's a direct pipeline to mlb news, and the widget isn't a battery killer. strange that i can't find it on market, or app brain :thinking:
    i used appbrain to try to return to the market page, just says item requested could not be found.
     
  21. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    179
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    I'm not sure which file you're using, but the one I used and posted in this forum can be found HERE.

    In order to flash that file you have to have a custom recovery installed, and you will have to be fully rooted to do this. I would recommend following the instructions in the Idiot-Proof Root Guide thread. There they will walk you through flashing the ClockworkMod recovery.

    Once you boot into your custom recovery, you should have the option to flash .zip files from your SD card. Select the font zip file and let your EVO work it's magic. Reboot and enjoy your sexy new font.


    There are few other ways I found to change your fonts as well, but I couldn't personally recommend either. Type Fresh will allow you to change your fonts through the app's interface. It worked for me once, but every time after that it would send me into a boot loop. I was fully rooted at the time and am not sure if you can use this with unrEVOked root. The other is MetaMorph. I haven't tried or used this at all, so I can't really comment on it other than it's available for you to research if you so choose. I'm sure there are others, these are just examples of methods I've found.

    Hope this helps.
     
  22. justpastfinish

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    71
    Joined:
    Oct 26, 2009

    Oct 26, 2009
    71
    11
    18
    [​IMG]





    What icon pack is this on your dock? Those are gorgeous!
     
  23. italianwjt

    italianwjt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    168
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    168
    14
    38
    Could you please tell me how you got your phone to say, "johns evo" vs "sprint" at the task bar at the top?
     
  24. italianwjt

    italianwjt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    168
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    168
    14
    38
  25. RestivoBC

    RestivoBC Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    140
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    140
    30
    43
    SoCal
Tags:

Share This Page

Loading...