1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General LG G2 Backup help needed

Discussion in 'Android Devices' started by dumbledore78, Jan 6, 2014.

  1. dumbledore78

    dumbledore78 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    22
    Joined:
    Mar 16, 2013

    Mar 16, 2013
    22
    3
    36
    Male
    United Kingdom
    Hi there,

    I've recently tried to do a backup of my G2 with the stock LG backup program.

    It gets all the way through and a little message appears saying backup complete but then suddenly says 'backup failed'. In the notification area it also says 'cannot backup'with no error code or explanation.

    Has anyone else had this problem? Does anyone know what I can do?

    My G2 is running 4.2.2

    Please help! Would really like to backup my phone!

    Many thanks :)
     

    Advertisement

  2. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,183
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,183
    8,681
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Hey there, I moved your thread into the regular G2 forum for more views since your issue does not appear to be related to root. I can't say I've seen the "backup to Google servers" thing fail in the past but I'm hoping somebody else can offer up some ideas.
     
  3. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    Rank:
    None
    Points:
    653
    Posts:
    8,773
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    8,773
    3,741
    653
    Male
    Reno, Nevada
    I've never used the LG backup tool (until now), it seemed to work for me without a hitch.

    What you could try doing, go into your settings/apps/all apps and locate "lg backup". Try clearing the cache and data then give your device a reboot and see if it would let you completely back it up now.
     
    breadnatty08 likes this.
  4. dumbledore78

    dumbledore78 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    22
    Joined:
    Mar 16, 2013

    Mar 16, 2013
    22
    3
    36
    Male
    United Kingdom
    I've just tried clearing the cache and data. I rebooted and it's still not working. I don't know what Im doing wrong. This is very frustrating! I'm attaching a couple of screenshots that I've taken but I don't think they'll shed any light TBH.

    Any other ideas anyone? Thanks for your reply DragonSlayer.
     

    Attached Files:

  5. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    19,889
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,889
    6,120
    1,413
    District of Columbia
    DragonSlayer95 likes this.
  6. dumbledore78

    dumbledore78 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    22
    Joined:
    Mar 16, 2013

    Mar 16, 2013
    22
    3
    36
    Male
    United Kingdom
    Hi guys. Just to let you know that it's sorted now. I left out backing up personal data (such as music, pictures etc) and it's working fine now.

    Thanks for all your help. I appreciate it :)
     

LG G2

The LG G2 has a 5.2-inch display with 1080p resolution. It also has a Qualcomm Snapdragon 800 processor, 2GB of RAM, a 13 megapixel camera, NFC, and more.
Tags:

Share This Page

Loading...