1. Download our Official Android App: Forums for Android!

LG G2

Discussion in 'Metro PCS' started by Fredccs, Dec 24, 2013.

  1. Fredccs

    Fredccs Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Jan 28, 2013

    Jan 28, 2013
    40
    3
    16
    I just got a LG G2 from a friend that's from ATT, I have the phone unlocked, when I put on the Tmobile Sim Card it recognizes it and you are able to make phone calls the data works etc etc...

    But when I put on the MetroPCS sim card it recognizes it but no data works and when you try to make a phone call it just says EMERGENCY CALL ONLY...

    does the LG G2 from ATT work on metropcs network ???
     

    Advertisement

  2. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    303
    Posts:
    2,755
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,755
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    Yes, since it works with the T-Mobile SIM. You need to call Metro to get the phones IMEI tired to the SIM card #. I think it's 888 8metro8. Call that number and they can help you. You can't just pop in a SIM and go with Metro, like you can on A T & T or T-Mobile.
     
  3. Fredccs

    Fredccs Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Jan 28, 2013

    Jan 28, 2013
    40
    3
    16
    Do you know if 4G LTE and MMS will work on the metropcs Network ??
     
  4. the hulk

    the hulk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    690
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    690
    186
    93
    Male
    Evil Genius, Jokers Apprentice
    Florida
    we should make this a sticky or something, we've said it so many times, like facts about BYOD etc
     
    alfick3 likes this.
  5. Fredccs

    Fredccs Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Jan 28, 2013

    Jan 28, 2013
    40
    3
    16
    I NEED HELP !!!

    I took the phone to metro they put the sim card and downloaded an update of 57 mb, after he did that now the phone only boots to TWRP, I can not get it to load or start, what can I do to get it to work again, please help...

    Im good with Samsung phones with Odin etc etc but I have no idea on how to work with this and fix it....
     
  6. Trevor Philips

    Trevor Philips Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    575
    Joined:
    Nov 18, 2013

    Nov 18, 2013
    575
    218
    103
    Male
    Trevor Philips Industries
    Sandy Shores
    wait... did a metropcs person just pretty much brick your phone?
     
  7. DirtyDee

    DirtyDee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    203
    Posts:
    2,205
    Joined:
    Mar 18, 2013

    Mar 18, 2013
    2,205
    443
    203
    Male
    Janitor/cook I know strange two jobs to have
    Detroit Michigan
    That is interesting.. Just factory reset in the recovery if that doesn't work ask someone in the lg forum to loan you a back up
     
  8. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,459
    413
    Jax Fl
    If you can get into twrp recovery you can load a back up you made before, or if you did not make one then factory reset, or side load a rom and flash it.

    Fred where do you live? if you lived in jax area I would help.
     
  9. Shabbypenguin

    Shabbypenguin Extreme Android User
    Rank:
     #29
    Points:
    723
    Posts:
    5,385
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    5,385
    5,071
    723
    Male
    just follow the unbrick guide using lgnpst and the firmware files for your variant
     

Share This Page

Loading...