1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support LG G2

Discussion in 'Android Devices' started by Fredccs, Dec 24, 2013.

  1. Fredccs

    Fredccs Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Jan 28, 2013

    Jan 28, 2013
    40
    3
    16
    I know this is not the thread for this but I just got a LG G2 from a friend that's from ATT, I have the phone unlocked, when I put on the Tmobile Sim Card it recognizes it and you are able to make phone calls the data works etc etc...

    But when I put on the MetroPCS sim card it recognizes it but no data works and when you try to make a phone call it just says EMERGENCY CALL ONLY...

    does the LG G2 from ATT work on metropcs network ???
     

    Advertisement

  2. USCanthony

    USCanthony Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    83
    Joined:
    Sep 30, 2011

    Sep 30, 2011
    83
    52
    33
    Male
    Computer networking/Infrastructure
    Los Angeles, Ca.
    AT&T is a GSM network so the LG G2 for AT&T is a GSM phone. MetroPCS is still mostly a CDMA network (a few area's have started converting over to GSM because of the T-Mobile/MetroPCS merger). A GSM phone is not going to work on a CDMA network and vice versa.
     
  3. Shabbypenguin

    Shabbypenguin Extreme Android User
    Rank:
     #29
    Points:
    723
    Posts:
    5,385
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    5,385
    5,071
    723
    Male
    a few areas? back in june they were ahead of schedule. the only struggling market was detroit and even that was converted over now. everyone else has had gsm for months.
     
  4. confed

    confed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    1,076
    Joined:
    Apr 9, 2011

    Apr 9, 2011
    1,076
    377
    183
    Male
    Philly
    Metro makes you pair the sim card first before it works on their GSM network. Give them a call or head into a corporate store.
     
  5. USCanthony

    USCanthony Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    83
    Joined:
    Sep 30, 2011

    Sep 30, 2011
    83
    52
    33
    Male
    Computer networking/Infrastructure
    Los Angeles, Ca.
    Really? I must be talking to the wrong people at the MetroPCS dealer near my house. It isn't a corporate store and that might be why I am being told different. I live in Los Angeles and they keep telling me that they haven't even started switching over L.A. yet. Either I need to talk directly to a corporate store because a dealer store doesn't have a clue or L.A. isn't as big a market as one would think it would be.
     
  6. Shabbypenguin

    Shabbypenguin Extreme Android User
    Rank:
     #29
    Points:
    723
    Posts:
    5,385
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    5,385
    5,071
    723
    Male
    they are probably clueless. seeing as all the new phones are gsm. blue s3, s4, exhibit and all of them would have to be on tmobiles gsm network to be working.
     

LG G2

The LG G2 has a 5.2-inch display with 1080p resolution. It also has a Qualcomm Snapdragon 800 processor, 2GB of RAM, a 13 megapixel camera, NFC, and more.
Tags:

Share This Page

Loading...