1. Download our Official Android App: Forums for Android!

LG G6 wrong phone # showing

Discussion in 'Android Devices' started by Dude905, Jul 25, 2019.

  1. Dude905

    Dude905 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #622
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 6, 2019

    Jan 6, 2019
    19
    5
    16
    Hello .... I ported over my old number and my LG G6 now responds to the ported-over number fine, however, the 'My Number' setting on the LG still shows a number that Freedom Mobile initially assigned to me. Shouldn't this 'My Number' setting change automatically to the ported-over number? Or does anyone know how to correct this, thanks
     

    Advertisement

  2. tube517

    tube517 Android Expert
    Rank:
     #29
    Points:
    693
    Posts:
    4,294
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    4,294
    2,367
    693
    Male
    USA
    How many days since you did the port?
     
    ocnbrze likes this.
  3. Dude905

    Dude905 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #622
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 6, 2019

    Jan 6, 2019
    19
    5
    16
    I actually ported it over when I signed up with them which was 15 days ago
     
  4. svim

    svim Android Expert
    Rank:
     #28
    Points:
    708
    Posts:
    4,718
    Joined:
    Dec 19, 2013

    Dec 19, 2013
    4,718
    3,968
    708
    Illinois
    Maybe try powering your phone off, removing your SIM card, restarting (with the card left out), and power it off again, put your SIM back in, restart, and see if that makes any difference.
    If your old number is still showing up, dig through your Settings menu for a 'Network settings reset' option. This is a bit of a drastic step as it wipes any network related settings and returns them to their defaults, so it will delete any saved WiFi networks and Bluetooth pairings, along with (what matters the most for your situation) previous cellular configurations.

    ... and just as aside, don't forget to replace your old number with your new one in your Contacts listing.
     
    ocnbrze likes this.
  5. Dude905

    Dude905 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #622
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 6, 2019

    Jan 6, 2019
    19
    5
    16
    Thanks but that didn't do it
     
  6. svim

    svim Android Expert
    Rank:
     #28
    Points:
    708
    Posts:
    4,718
    Joined:
    Dec 19, 2013

    Dec 19, 2013
    4,718
    3,968
    708
    Illinois
    OK, if a Network settings reset didn't change the number than that's an indicator this might not be some kind of glitch but rather some kind of configuration issue. Try digging into your Settings menu and pay special attention to all the sub-menus. There's also the problem of a lack of conformity with Android's menus so a lot of options and such aren't as obvious as they can be inside a hamburger menu icon (three horizontal bars), or a gear icon, or a three-vertical dot icon that may be in the top right or left menubar.
     
  7. Dude905

    Dude905 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #622
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 6, 2019

    Jan 6, 2019
    19
    5
    16
    Thanks for helping.... I have looked everywhere and almost try everything, It's really odd I think. I'm curious if anyone has had their number ported over and it shows on their phones their ported over number?
     
  8. n0tall0wed

    n0tall0wed Android Enthusiast
    Rank:
     #139
    Points:
    98
    Posts:
    277
    Joined:
    Mar 2, 2013

    Mar 2, 2013
    277
    158
    98
    My current phone number was ported over and shows that number.
     
  9. Dude905

    Dude905 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #622
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 6, 2019

    Jan 6, 2019
    19
    5
    16
    Thank you. It just odd I guess mine isn't
     

LG G6

The LG G6 dropped the modular design from the G5. It was one of the first with a 18:9 display. Specs include a Snapdragon 821 processor, 4GB of RAM, dual cameras, and 3,300mAh battery.

Share This Page

Loading...