1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Link2sd error

Discussion in 'Android Devices' started by benslgdroid, Jan 4, 2012.

  1. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    I've been getting this error on my new apps. No idea why, happens on updates too. [​IMG]
     

    Advertisement

  2. brotherswing

    brotherswing Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,054
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    3,054
    1,282
    323
    Male
    Full time Dad, cook
    In my living room.
    The read only flag is the problem. Not sure why, though. I suppose you could go to terminal emulator, and as su umount and remount the volume as RW. Then try to install your updates and such. Don't know if it will stay rw, but it's a viable workaround. If it keeps up, it might be a bad sd card. Have you used the integrate dalvik into rom option in Titanium Backup?
     
  3. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    No, been doing everything the same for a long time then link updated and blah
    Did notice link getting su permission after seeing the flag. It may have broke the order in which it gets permissions after the update. Simple as a miss placed comma or the equations are out of order, if this then that when it should be if that then this. (May not make sense to everyone reading)
     
  4. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    I'm going to flash again soon and wipe the ext so hoping that fixes it.
    Like I use to say with my pc all else fails REFORMAT.

    Fine print: (That doesn't mean reformat your phone for anyone reading this. It has a different context to a rooted phone.)
     
  5. brotherswing

    brotherswing Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,054
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    3,054
    1,282
    323
    Male
    Full time Dad, cook
    In my living room.
    I know how that goes. For what it's worth, it updated fine for me, no issues. Then again, I had a bad download (or flash) of the 0102 build, so I reflashed with 0103 and all is happy.
     
  6. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    Flashed new update and didn't update link and everything is good so far
     
  7. nitestalkr

    nitestalkr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    419
    Joined:
    Aug 16, 2011

    ive recently stopped using LINK2sd.. my main reason was, i got tired of restoring and relinking all 200+ apps.. so now i only have apps installed that i use. i found out that i wasnt using all 200+ apps, so i just backed them all up into TB and now if i need to use an app, i just restore it, if i run out of space, i back-up and uninstall an app i havent used in a while. saves time, and improves boot time imo.
     
    JerryScript likes this.
  8. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    Did multi-select and link all get removed or stop working? Or does that not work in your case?
     
  9. sushifor5

    sushifor5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    676
    58
    98
    Mom, healer, writer, student midwife
    Northern Idaho

    Don't know if you resolved this, but that is the error I was getting months ago when my links partition got corrupted and I had to reformat the partition...after emailing the dev, the thought was that sd maid corrupted my card.
     
  10. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    I did by reformatting when I updated
     
  11. sushifor5

    sushifor5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    676
    58
    98
    Mom, healer, writer, student midwife
    Northern Idaho
    That really cleans house, doesn't it? :)
     
  12. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    That's my favorite part about updates
     
  13. ilovefarts

    ilovefarts Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    114
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    114
    4
    56
    www.cruizing.com
    arizona
    Funny thing is I think link2sd has been randomly causing me to reinstall apps, but that's just my theory so who knows? I also think it might be causing me to shutdown the market and then reopen the market so that all of my apps appear. Then again, if it wasn't for link2sd I wouldn't be able to download larger files, or so I think. I'm rambling, sorry. Hi!

    PS: I have ADD
     
Tags:

Share This Page

Loading...