1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Live Wallpapers

Discussion in 'Android Devices' started by v01rider, Jun 8, 2010.

  1. v01rider

    v01rider Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    run higher than the system. i have aniPet Aquarium installed from the market.


    [​IMG]


    used for only 2hrs, and it is already almost 2% higher than the system usage. (using SystemPanel from market)
    [​IMG]




    i guess i will stick with standard wallpapers! :D
     

    Advertisement

  2. ScorpDX

    ScorpDX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,642
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    1,642
    375
    163
    I do some stuff and get paid for it...that's all t
    Dallas/Fort Worth
    What app are you using for the process listing? Just curious...
     
  3. mrk

    mrk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    475
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    475
    135
    68
    Intern w/ UTeach
    Austin, TX.
    He's using systempanel. Pretty sweet app.
     
    ScorpDX likes this.
  4. ScorpDX

    ScorpDX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,642
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    1,642
    375
    163
    I do some stuff and get paid for it...that's all t
    Dallas/Fort Worth
    Thanks, I've been seeing screenshots of it and wondered but keep forgetting to ask!
     
  5. v01rider

    v01rider Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    May 26, 2010

    thanks for the reply! i was out to dinner with my girl! :cool:
     
  6. wase4711

    wase4711 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    801
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    801
    157
    93
    outside chicaago
    for some reason, when I try to load it, it crashes my phone..anyone else have the problem?

    Its the trial version, BTW..

    EDIT: Nevermind, a good old re-boot fixed it!
     
Tags:

Share This Page

Loading...