1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Logging in to the forum

Discussion in 'The Lounge' started by G.Armour, Jun 16, 2010.

  1. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Thread Starter
    183

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    Is anyone else having problems getting on here today?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     

    Advertisement

  2. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Thread Starter
    183

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    I'm getting this error on my browser.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     

    Attached Files:

  3. tryck02

    tryck02 Active Member
    16

    Jun 13, 2010
    38
    3
    16
    Yea something is really messed up here.Maybe they are doing maintenance?Pages load real slow and before it loads i get a pop up box for every thread i click, saying

    A username and password are being requested by The site says:http;// neverstill . com "phandroid/team/"

    I am already logged in,only way to get around box is to click the X,i'm on my regular home computercom

    Edited "neverstill so it wouldn't show here as a clickable link"
     
  4. wordweaver27

    wordweaver27 Well-Known Member
    43

    Feb 25, 2010
    128
    46
    43
    Long Island
    This is what I get:
    [​IMG]
     
  5. fisdu

    fisdu Member
    5

    May 6, 2010
    6
    0
    5
    I keep getting the same neverstill.com and phandroid.com popups also? Site been hacked?
     
  6. gr8lats

    gr8lats Member
    15

    Apr 25, 2010
    14
    0
    15
    Ya. I got same message and pressed cancel and it still shows me as logged in. Wait before entering your p/w and see what happens. Turn on your antiphishing maybe good idea.
     
  7. Biggest Fro

    Biggest Fro Well-Known Member
    38

    Jan 20, 2010
    182
    17
    38
    I'm getting the messages also, late last night it wouldn't even load the site.

    Must be doing maintenance?
     
  8. Homer

    Homer New Member
    6

    May 6, 2010
    2
    1
    6
    There weren't any post on Phandroid.com yesterday and there was plenty of Android news. Then today, we get prompts to log on to the server.:thinking:
     
  9. edriggers

    edriggers Well-Known Member
    53

    Jun 12, 2010
    179
    82
    53
    Yea, last night / early morning I was unable to pull up the site on my computer. I'm able to get on now, but I get this error when trying to access the forum via Tapatalk:

    HTTP status code: 403 != 200
     
  10. kkwus74

    kkwus74 Well-Known Member
    18

    Jun 8, 2010
    97
    16
    18
    anyone has trouble using tapatalk with the forum now?just keep saying prcessing.........:(
     

Share This Page

Loading...