1. Download our Official Android App: Forums for Android!

lost internet on my Hero

Discussion in 'Android Devices' started by gbunner, Aug 24, 2011.

  1. gbunner

    gbunner Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Nov 28, 2010

    Nov 28, 2010
    7
    0
    5
    I switched my Sprint phone service to an Evo I bought online only to find out it was bad and has to be sent back. Now when I switched service back to my Hero I lost my internet. Sprint operator had me go into Settings/About Phone to update something, but because my phone is rooted, what she was looking for wasnt there. I tried updating my phone to the latest version of Cyanogen but now things are worse be cause i lost all my contacts now too. I cant get online to get Google to sync. How can I restore my internet, or do I have to un-root my phone and have Sprint help me? Help? Please?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. gbunner

    gbunner Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Nov 28, 2010

    Nov 28, 2010
    7
    0
    5
    Ended up just reseting my phone back to the factory settings, got everything working now but I am no longer rooted
     
  3. LBPHeretic

    LBPHeretic Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,368
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    2,368
    507
    213
    Senior Software Engineer
    Wilmington, Delaware
    You usually have to be on a stock ROM to activate your handset with Sprint or any carrier. You can also be on a custom ROM based on the stock ROM, like Liquid Sense 2.1, but that is sometimes hit or miss so I would just go with a stock ROM.

    I would recommend rooting your Sprint HTC Hero again with Z4Root. Just do a search in this subforum and you will find oodles of threads outlining the process.
     
Tags:

Share This Page

Loading...