1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Make Any BootAnimation Flashible

Discussion in 'Android Devices' started by Rxpert83, Jan 10, 2012.

  1. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Thread Starter
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,922
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,922
    13,145
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Tommy pulled through will a cool little trick for people who can't find their bootanimation file to replace.


    Just place your desired bootanimation in the same folder as the placeholder for the bootanimation and the audio in the same folder as the placeholder for the audio file.

    Then flash away!

    Works on AOSP, SENSE, Sprint, & Verizon


    Head on over to the original thread here and give Tommy some thanks!
    [Mod][Flash] Universal Bootanimation Flash Update.zip - Sense|AOSP|Sprint|HTC|Verizon - xda-developers


    (and ignore my typos in the title.........doh!)
     

    Advertisement

  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    nice one rxpert. thanx for sharing this link. this will make it so much more easier to change boot animations. have you tried it yet?
     
  3. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Thread Starter
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,922
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,922
    13,145
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    I have not, but I'll give it a go
     
  4. argedion

    argedion The TechnoFrog
    Rank:
     #28
    Points:
    953
    Posts:
    6,360
    Joined:
    Jun 20, 2011

    Jun 20, 2011
    6,360
    6,292
    953
    The Infernal Swamp
    Most of the time I copy and paste it does look promicing though
     
  5. RCope48

    RCope48 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    151
    Joined:
    Aug 30, 2010

    Aug 30, 2010
    151
    64
    53
    Boiler Master
    Colorado
    Will this work with the older versions of MikG? I know when I was running V.2.6, the boot animation was named hTC_bootanimation in the data/local position...I know that has since changed though.
     
  6. argedion

    argedion The TechnoFrog
    Rank:
     #28
    Points:
    953
    Posts:
    6,360
    Joined:
    Jun 20, 2011

    Jun 20, 2011
    6,360
    6,292
    953
    The Infernal Swamp
    no you will need to have it name exactely as it is. My original one was spc_bootanimation so I had to name it that. You may have to mod the script a little
     
Tags:

Share This Page

Loading...