1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Maps Issue, BB v.4

Discussion in 'Android Devices' started by anaphora68, Jun 30, 2010.

  1. anaphora68

    anaphora68 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    194
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    194
    38
    43
    Desk Jockey
    Philadelphia
    Hi All,

    I'm running into an odd issue with Maps on BB .4. Every time I try to search, nothing happens. The app just sits there, and I get a data connection lost error. Anyone else running into this?
     

    Advertisement

  2. obutto

    obutto Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    307
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    307
    14
    38
  3. anaphora68

    anaphora68 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    194
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    194
    38
    43
    Desk Jockey
    Philadelphia
    And, this doesn't answer my question, hence the new thread. Thanks for friendly advice, though.

    Maps is working for me, with the exception of the search function.
     
  4. ronaldramsayii

    ronaldramsayii Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    588
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    588
    118
    93
    Entrepreneur
    Atlanta
    Yeah a lot others seem to experience this same issue. I can't even get mines to show up....which is weird by itself. As soon as BB 0.4 hit my phone that's what happened.....Weird.......maybe a different Maps.apk will work.....but that means less features.....which sux
     
  5. ska.t73

    ska.t73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,659
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    1,659
    305
    163
    Phoenix, AZ
    There seems to be a problem with Googles servers right now... I've seen reports of this from others... and it is across all ROMs...
     
  6. SinfulDragon

    SinfulDragon Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    614
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    614
    36
    88
    Network Admin
    Indiana
    Ok, got it to work by clearing cache and doing a force stop on the app.
    When it came back up everything is amazingly slow. but it did find my search and lay out directions.

    Maybe due to the reason listed above, the servers being messed up would cause our issues.
     

Share This Page

Loading...