1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Market no paid apps showing

Discussion in 'Android Devices' started by nickhirst, Nov 20, 2009.

  1. nickhirst

    nickhirst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    21
    0
    15
    Hi Guys!
    Can anyone give me some advice.
    First few days with my hero I could download paid apps, and downloaded things like copilot...
    I have updated my hero now last week to the newest orange rom on the HTC site.
    I have just noticed now that only free apps are showing up in the market.
    Anyone put some light on this?
    Many Thanks
     

    Advertisement

  2. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    It could be simply a temporary server glitch... I've had similar occasionally.
     
  3. markie-m8

    markie-m8 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    109
    Joined:
    Sep 16, 2009

    Sep 16, 2009
    109
    0
    35
    You haven't got the market to show just free apps have you?
    You might need to change view to all items, easy to do, when in market and seeing all the apps, press menu, change view button, and bobs your sister.
     
  4. Deviruchi

    Deviruchi Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    10
    0
    15
    I have the same problem, but my menu has no such option as change view when viewing apps.
     
  5. markie-m8

    markie-m8 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    109
    Joined:
    Sep 16, 2009

    Sep 16, 2009
    109
    0
    35
    Try this, press market, then applications, then all applications, then menu and what does the slide up menu say?
    Mine says, search, change view, my downloads, help and market home.
     
  6. Deviruchi

    Deviruchi Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    10
    0
    15
    Change view is missing.
    Mine says: Search, My downloads, Help and Market home.
     
  7. markie-m8

    markie-m8 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    109
    Joined:
    Sep 16, 2009

    Sep 16, 2009
    109
    0
    35
    So when you can see the weather channel app and myspace app, beeb player and the likes you don't get change view when hitting menu?
     
  8. Deviruchi

    Deviruchi Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    10
    0
    15
    No, I dont get the option.
     
  9. markie-m8

    markie-m8 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    109
    Joined:
    Sep 16, 2009

    Sep 16, 2009
    109
    0
    35
    I got no idea then fella, wot country are you in that might be the problem?
     
  10. Deviruchi

    Deviruchi Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    10
    0
    15
    Thats what I thought. I am in China. Phone is bought here and has only 2 locales, english and chinese.
    Anyone know of a workaround?
     
  11. nickhirst

    nickhirst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    21
    0
    15
    Hi
    Thanks for the reply.
    I'm in Austria where paid apps are viewable.
    I think as as said at first it was a server problem from Google.
    All is working again. Also I checked view options this was ok.
    But I must say, when I wasn't receiving paid apps, there was also no change view option button, but now paid apps are showing, the view option button is also there
     
  12. Deviruchi

    Deviruchi Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    10
    0
    15
    I solved the problem.
    I dont know what really did the trick, but after updating to Modaco custom rom 2.9 I got Market Enabler working (Market Enabler wasnt working with Modacos 2.8 chinese version, which I was using since my phone is chinese), and so I am able to fake US status and download US and Canadian market apps. Photoshop proved to be one of those.
    Thanks for the suggestions, help much appreciated allthough it didnt get me very far. :p
     
Tags:

Share This Page

Loading...