1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Marketplace acting weird ....

Discussion in 'Android Devices' started by BenDroid, Sep 24, 2010.

  1. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    200
    13
    58
    Okay...I have got BB 0.5 installed and everything was fine. Enjoyed this ROM pretty much all day yesterday. Today though, I am not able to use marketplace at all. I can open it and press menu and downloads and it shows me as have nothing downloaded. I can search apps but it doesn't show everything. I thought that maybe something might be wrong with the marketplace but then checked my wife's phone and there is nothing that I can find wrong with it on her phone.

    Anyone have any ideas on what is going on and how to get this problem fixed?
     

    Advertisement

  2. istolvampire

    istolvampire Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    503
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    503
    35
    68
    I was having this problem also starting today.

    Go to your setting-applications-manage applications-all apps-market app-clear cache and force stop. Now all should be right with the market.
     
  3. BigHarryDroid

    BigHarryDroid Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 24, 2010

    Sep 24, 2010
    2
    0
    5
    I tried the clear cache and force stop on the marketplace app, no luck. Still having weird results on marketplace.
     
  4. istolvampire

    istolvampire Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    503
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    503
    35
    68
    Girluvsdroid(or something like that) said she goes to recovery and just clears Cache(not data) and that worked for her. Worth a try.
     
  5. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    200
    13
    58
    Okay, I understand that there might be quick clears and whatnot that could help remedy the problem but is this a problem that is more widespread than this. Out if the people here that are experiencing the same problems. Lets see if we have something in common to narrow this down for a fix.

    I am using BB 0.5 with Slayher's 1.2 kernel. I believe that GirlLuvsDroid is using Slayhers as well and I know that Big Harry is (since I am the one who installed it). What kernel are you using Vamp?
     
  6. istolvampire

    istolvampire Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    503
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    503
    35
    68
    Whatever came stock with BBv5. So that is 2.6.32.9-g10d848 according to the phone and clear cache worked fine.(for now) This kernel might have a name but I am to lazy to look it up right now.lol
     
  7. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    200
    13
    58
    The stock kernel is just that I believe....stock. it is the one that came with the 2.2 update. It may be enhanced some way by Pete but not from what can tell in the changelog.

    I just reverted back to BB 0.4 and am going to try another fresh install. I did not notice the comments of clearing cache until afterwards. Either way, I hope that is something that I am going to have to do everyday ... that would get annoying.
     
  8. Bramsy

    Bramsy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,516
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    1,516
    149
    163
    Awsome-o
    Birmingham, MI
    Add me to the list of market problems
     
  9. Bramsy

    Bramsy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,516
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    1,516
    149
    163
    Awsome-o
    Birmingham, MI
    And add me to the list of cache clearing not working
     
  10. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    200
    13
    58
    Yea ... I did a fresh install of 0.5 and immediately got the same problem. All of my apps installed like they should have but I am still not able to view my downloads and also not able to get full search results when searching for an app.

    Clearing cache through settings or recovery does nothing to fix it.

    Going to try some other things and see what happens.

    Ben
     
  11. Bramsy

    Bramsy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,516
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    1,516
    149
    163
    Awsome-o
    Birmingham, MI
    I stole this....

    On your Droid, go to Menu > Settings > Applications > Manage Applications > All > Market Select clear data Reboot phone, Market should be fine now.
     

Share This Page

Loading...