1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Media Hub used to work and now doesn't? Vibrant.

Discussion in 'Android Apps & Games' started by DavDroid, Nov 9, 2010.

  1. DavDroid

    DavDroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    64
    Joined:
    Oct 28, 2010

    Oct 28, 2010
    64
    1
    16
    Hello,

    I exchanged my Vibrant for the one I have now, but media hub doesn't work on this one. Any ideas? All it says is that there is no update available. The previous Vibrant had media hub and I was able to watch movies.

    Thank you!!!
     

    Advertisement

  2. KoukiFC3S

    KoukiFC3S Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    881
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Aug 9, 2009
    881
    85
    78
    CA
    Did you search the market for the update? It might work then.
     
    DavDroid likes this.
  3. DavDroid

    DavDroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    64
    Joined:
    Oct 28, 2010

    Oct 28, 2010
    64
    1
    16
    I did, but couldn't find it? I tried searching MediaHub and Media Hub.

    Thank you!!
     
  4. touching toes

    touching toes Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    3
    0
    5
    i'm having same problem
     
  5. pmartof

    pmartof Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    34
    0
    15
    Same here
     

Share This Page

Loading...