1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Media Hub

Discussion in 'Android Devices' started by IDAHOBuck, Nov 7, 2010.

  1. IDAHOBuck

    IDAHOBuck Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    19
    0
    15
    I am wondering if at&t going to charge when you use it. When it is available to us
     

    Advertisement

  2. BigCiX

    BigCiX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    3,591
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    3,591
    363
    173
    California
    If it uses data they will charge
     
  3. Manuelitoohno

    Manuelitoohno Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    43
    3
    16
    Student
    Las Vegas
    I thought you could only use media hub over WIFI though?
     

Share This Page

Loading...