1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General medscape not working????

Discussion in 'Android Devices' started by akhi33, Mar 13, 2012.

  1. akhi33

    akhi33 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    25
    5
    16
    hi frds..medcape is no more woking after flashing my a75 with UB-A75-1 For A75 rom..do anyone have idea about it..it always gives connection error on start page .pls help.:(
     

    Advertisement

  2. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
  3. akhi33

    akhi33 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    25
    5
    16
    yes dear..this application always show network problem. unable to connect ,by which i can't use this useful application..do u have any solution...
     
  4. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    many people have such problems with Opera Mini and similar stuffs !
    It is solved by, Reinstalling ..
    more over, i think Hosts file may be blocking ...

    I will soon post the instructions to replace the host file ...
     
  5. akhi33

    akhi33 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    25
    5
    16
    thanx dear..i will be waiting..
     
Tags:

Share This Page

Loading...