1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Menu is un-organised

Discussion in 'Android Devices' started by rohitaar, Dec 31, 2012.

  1. rohitaar

    rohitaar Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Jun 17, 2012

    Jun 17, 2012
    25
    1
    16
    The app menu is un-organised. In a page there are space for more apps but the phone is not using it. Instead creates another page. How to stop this? Please help me.
    Rohit
     

    Advertisement

  2. john_g

    john_g Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    558
    Joined:
    Nov 6, 2010

    Nov 6, 2010
    558
    186
    93
    London, UK
    I've never seen blank spaces in the apps screens... you don't mean the home screens do you? Any chance of you posting a screen grab image so that we can see exactly what you mean?
     
  3. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,106
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,106
    416
    273
    TN
    He might have the touchwiz launcher set to categorize the apps. Best way to fix this is to hit the menu button and select another listing style, like alphabetical.
     
  4. john_g

    john_g Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    558
    Joined:
    Nov 6, 2010

    Nov 6, 2010
    558
    186
    93
    London, UK
    Aha! Yes, if I select Menu -> View type -> Customisable grid, I do get what looks like a random order with gaps.
     
    rohitaar likes this.
  5. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,106
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,106
    416
    273
    TN
    Just a guess
     
  6. BynoUK

    BynoUK Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    732
    Joined:
    Dec 20, 2010

    Dec 20, 2010
    732
    212
    93
    Male
    UK
    Menu > Edit

    Move them around to wherever is suitable.
     
    rohitaar likes this.
  7. rohitaar

    rohitaar Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Jun 17, 2012

    Jun 17, 2012
    25
    1
    16
    Thanks you two. You people helped me...
    Thanks Guys for all your support.
    I hope I could more help if I need from this site.:smokingsomb::alberteinstein:

    :party:
     
  8. rohitaar

    rohitaar Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Jun 17, 2012

    Jun 17, 2012
    25
    1
    16
    I don't have any touchwiz thingy...
     
  9. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,106
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,106
    416
    273
    TN
    :)

    Actually, you do. Touchwiz is Samsung's name for their customized UI overlay of Android's OS. All stock Samsung phones have it, and even some ROMs utilize it.
     
  10. skatejake51

    skatejake51 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Mar 16, 2011

    Mar 16, 2011
    19
    1
    16
    Male
    YouTube
    California
    My phone did that, just restart your phone and it should go away. If it does not go to the app drawer and press the menu button and press "customize". It allows you to change around anything you want. You could fill the blank spaces with apps manually if needed.
     

Share This Page

Loading...