1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support message strings on legend

Discussion in 'Android Devices' started by diamondo12, Aug 15, 2010.

  1. diamondo12

    diamondo12 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 15, 2010

    Aug 15, 2010
    1
    0
    25
    plymouth UK
    this is my second android device, i had the hero and now i have the legend, and i am having a small problem with it,
    every time i open a string of messages i have to scroll down to the bottom to view a the massage i have just recieved which considering that i have some strings containing over 1000 messages this can be quite annoying.
    i though it must be software as it bagan just before the first over the air update for 2.2...

    but the problem still exists, i lost my temper with it and ran a master reset and the it is still there.
    can someone help me???
    how do i fix it, and it could be a very amateur fix i know but im lost for ideas
     

    Advertisement

  2. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,351
    3,933
    Male
    Welcome to Android Forums!! :D

    Post moved to Legend forum.
     
  3. GeoffBot

    GeoffBot Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    100
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    100
    37
    63
    Male
    ISP Sales Account Manager
    Brighton, UK
    Have you tried Handcent SMS? It's excellent and (I believe - I'm not touching this update) unaffected by the reverse message bug.

    (P.S. - I just posted this exact same text in another thread - I don't work for Handcent SMS - just trying to help!)
     
  4. easyyards

    easyyards Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    5
    0
    25
    Hi Diamondo12,

    I have had exactly the same thing happen on my unlocked Legend, except mine started after the recent over the air update. Your right about how annoying it is. Would love to know how to fix it. Have resorted to locking the important message in my longer threads and deleting the remainder.
     
  5. comradestripe

    comradestripe Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    19
    0
    15
    Handcent worked for me too; I prefer the default message interface and took a while to get used to Handcent's style, but am happy enough with it - and certainly happier than I was with the default one since the update. I would recommend it - but make sure you change your notification settings for the default one or you will be told that you have a message twice! As far as I am aware, the default one also receives the messages, so you won't have lost any or they won't just to stored to Handcent if another update rectifies the problem.
     
  6. Jacev1

    Jacev1 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    4
    0
    5
    I'm also experiencing the same problem.. it's kinda ridiculous. Handcent is quite convenient to use, I might end up resorting to that if the default Messages function problem continues to persist..
     
  7. Loquacity

    Loquacity Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 23, 2010

    Dec 23, 2010
    1
    0
    5
    Yep, I have this issue too. Any resolution yet?

    L
     
Tags:

Share This Page

Loading...