1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Messaging and people widget with launcher pro plus

Discussion in 'Android Devices' started by athletics, Aug 22, 2010.

  1. athletics

    athletics Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    3
    0
    5
    Hello all! I've been a lerker around these forums but now I've decided to join because I have a question.
    I just installed the froyo leak and bought launcher pro plus. When I use the messaging and people widget the contact pictures don't show but under my contact list it shows the pictures. So im wondering if you guys have any solutions. Also under the social networking logo widget when I resize it it doesn't show the text, only a blurry picture. So im wondering if you guys have any solutions?
    Thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. athletics

    athletics Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    3
    0
    5
  3. thirteen113

    thirteen113 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    163
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    163
    36
    43
    Student
    Texas
    Looked through my settings, I'm not seeing anything there... Have you tried to hit the little refresh icon at the bottom of the respective widget?
     
  4. athletics

    athletics Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    3
    0
    5
    I did refresh it but nothing...
     
  5. thirteen113

    thirteen113 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    163
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    163
    36
    43
    Student
    Texas
    I don't have any more suggestions, hope someone else can help!
     
  6. drew999999

    drew999999 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    14
    1
    16
    I have the same issue, but I can confirm that I had it prior to the 2.2 update.
     
  7. thirteen113

    thirteen113 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    163
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    163
    36
    43
    Student
    Texas
    Wait I have an idea, are you using facebook to generate your contact pics? If so, try SyncMyPix, it will push your fb contact pics to google contacts. I think that LP may look to your google acount to display those.
     
    karlo1700 likes this.
  8. cincydroid

    cincydroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    27
    1
    16
    I was having the same problem. Syncmypix took care of it. Thanks for the solution.

    By the way launcher pro plus > motorolla home
     

Share This Page

Loading...