1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS] AOKP 4.3 Roms Running on M919N (mostly)

Discussion in 'Android Devices' started by ARocker, Nov 9, 2013.

  1. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    I had no issue installing IOKP. Im running it right now.


    Heres what I did:
    (FYI, I use TWRP recovery)

    Factory Reset and wipe System
    install IOKP and IOKP Gapps one after the other
    Reboot

    Thats it. It worked for me on the first try. I'm running 4.3 on my S4 now.

    Tips:
    Use the most recent version of IOKP, I used "iokp_jfltetmo_official_2013-11-08"
    Use IOKP Gapps and not regular Gapps.

    I'll post screens soon.
    Be sure to thank Jamison904 and his crew while you're there!!!

    Infamous Open Kang ROM
    [ROM][4.3.1][Official] Infamous Open Kang Project [jfltetmo] - xda-developers
     

    Advertisement

    danyvw and mike28 like this.
  2. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Sorry peeps, cant seem to take a screenshot.
    Also, this rom seems to me to be based off of an international source.
    It boots and runs.

    Wifi works...
    Radio works but you have to go into settings to set it...
    As I said screenshot isn't working for me...
     
  3. mike28

    mike28 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    4,065
    Joined:
    Dec 20, 2010

    Dec 20, 2010
    4,065
    1,058
    513
    Male
    Tampa
    Did you check your gallery to see if the screenshot was saved there
     
  4. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    I definitely did. Its strange, the normal method of pressing home and power buttons doesn't take a screenshot at all and even installing two different 3rd party screenshot apps didn't work. The apps sometimes produced a file but it was just a black pic.

    I'm sure there will be future updates and fixes.

    If someone else gives it a try, let us know how it goes.

    Dont just take my word for it...try it yourself.
     
    mike28 likes this.
  5. jtw1216

    jtw1216 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Mar 18, 2012

    Mar 18, 2012
    1,052
    155
    163
    Male
    Chef
    Garland, TX
    I didn't try the screenshot. But my biggest problem was mms. Sent a blank message when over 50 characters. So I'm back on infamous tw. That's what works best for me.
     
    ARocker likes this.
  6. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Try Dirty Unicorns. I was able to take screens of it.
    [ROM] DIRTY UNICORNS

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. maus421

    maus421 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    66
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    66
    10
    18
    Vagina Murderer
    Sol Selegna
    You're a lucky man. I've tried IOKP, DU, and the most recent CM and they've all done exactly the same thing: FAILED in big red letters.
     
  8. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Thats weird man, there's got to be a reason you keep failing.

    What recovery are you using? Maybe try a different one? Is there an error code to go along with the fail? How do you download the roms you flash? Maybe try downloading a different way?

    Has anyone else had fails when flashing these?

    I haven't had one fail, not one. All flashed and booted the first time without any bootloops or anything. I've even flashed CM 4.4 kitkat without issue (thats what I'm playing with now).
     
  9. ARocker

    ARocker Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    762
    233
    Male
    Jersey City, NJ

Share This Page

Loading...