1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS/CDMA] anybody having issues when plugging in headphones or aux?

Discussion in 'Android Devices' started by akikhia, Jan 7, 2013.

  1. akikhia

    akikhia Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,165
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    1,165
    87
    128
    no audio when i plug or unplug unless i do a kill all tasks /fast reboot
     

    Advertisement

  2. n4zty

    n4zty Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,302
    Joined:
    Apr 6, 2011

    Apr 6, 2011
    4,302
    1,700
    313
    Male
    sorry to hear that are you on stock rom? if not which rom are you using? was it ever working for you? if no then i recommend sending it back to metro and getting a new one.
     
  3. akikhia

    akikhia Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,165
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    1,165
    87
    128
    im on stock rooted and debloated. it works but sometimes when i disconnect earphones itll either refuse to raise audio above 0 or itll play audio through the small front speaker. and alot of times if i connect the earphones itll refuse to start music player or play any audio. it all works again after a task kill. im probably guna have to do a hard reset.
    just waiting til theres a good rom, specifically that has that premium package where i can open two apps simultaneously
     

Share This Page

Loading...