1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS/CDMA] CM10.1 Bluetooth problem

Discussion in 'Android Devices' started by manesag, Jul 24, 2013.

  1. manesag

    manesag Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    185
    Joined:
    Nov 3, 2011

    Nov 3, 2011
    185
    15
    38
    Hi there everyone
    I have a pair of Bluetooth headphones that I use daily and they work awesome on touchwiz. But I want to use cm10.1 so I switched and randomly it will stop playing over the headphones and when I go to the Bluetooth settings it says no media but it will work fine for phone calls.
    So what should I do to fix it?
    Also the headphones are Harmon kardon BT headphones
     

    Advertisement

  2. airtioteclint

    airtioteclint Android Expert
    Rank:
     #81
    Points:
    213
    Posts:
    1,909
    Joined:
    Dec 15, 2011

    Dec 15, 2011
    1,909
    855
    213
    Which build did you flash? I know the earlier builds had bluetooth problems. Try the latest stable or the latest nightly.
     
  3. manesag

    manesag Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    185
    Joined:
    Nov 3, 2011

    Nov 3, 2011
    185
    15
    38
    I flashed the earliest build of the stable
     
  4. manesag

    manesag Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    185
    Joined:
    Nov 3, 2011

    Nov 3, 2011
    185
    15
    38
    OK so I flashed CM10.1.2 and the problem persists
    Do you think a new kernal would fix it?
     

Share This Page

Loading...