1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS/CDMA] Wont start up

Discussion in 'Android Devices' started by imamabella, Jul 26, 2013.

  1. imamabella

    imamabella Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
     #257
    Points:
    46
    Posts:
    139
    Joined:
    Dec 31, 2010

    Dec 31, 2010
    139
    6
    46
    Female
    I just got a replace S3 about 3 days ago now my phone wont go beyond the MetroPcs logo on white screen. Around 9 something tonight my phone was in reboot mode I guess but it wont go anywhere from the white screen? Can someone please tell what to do?:(
     

    Advertisement

  2. alexr777

    alexr777 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    175
    Joined:
    Mar 17, 2012

    Mar 17, 2012
    175
    20
    38
    Miami, FL
    did you root it or install anything on it?
     
  3. imamabella

    imamabella Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
     #257
    Points:
    46
    Posts:
    139
    Joined:
    Dec 31, 2010

    Dec 31, 2010
    139
    6
    46
    Female
    No it hasn't been rooted yet but I was hoping it would of but this happened.
     
  4. legmando33

    legmando33 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    639
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    639
    365
    113
    Male
    Bakersfield, California
    Seems like you're boot looping. You can probably boot to stock recovery and factory reset. Volume down and power when phone is off, release once you see blue tiny letters on upper left corner.
     
  5. n4zty

    n4zty Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,302
    Joined:
    Apr 6, 2011

    Apr 6, 2011
    4,302
    1,700
    313
    Male
    a replacement is giving u issues and u haven't done anything to it? something going on over there with your phones are u using that same charger that may of fried ur first gs3?
     

Share This Page

Loading...