1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS] Mobile Hot Spot for Metro PCS LG Optimus F6

Discussion in 'Android Devices' started by FiretoFlames, Feb 2, 2014.

  1. FiretoFlames

    FiretoFlames Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    14
    0
    15
    I have a LG Optimus F6 with metro pcs that i just recently rooted with Vroot. The main reason I wanted to do that was so I could use the mobile hot spot feature without having to pay the for it. Now the question how do i do it? Do I need an app to use it?
     

    Advertisement

  2. Rukbat

    Rukbat Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    10,392
    Joined:
    Jan 16, 2012

    Jan 16, 2012
    10,392
    2,894
    843
    Male
    Being retired and writing Tasker tasks.
    Fayetteville, NC, USA
    No, you need a carrier that allows it. The carrier decides - on their end, not on the phone end - whether to allow the signal through.
     
  3. jimisdad

    jimisdad Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    12
    1
    16
  4. Trevor Philips

    Trevor Philips Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    578
    Joined:
    Nov 18, 2013

    Nov 18, 2013
    578
    220
    103
    Male
    Trevor Philips Industries
    Sandy Shores
  5. jimisdad

    jimisdad Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    12
    1
    16
    I just went to settings on the Xbox, set up network and connected to AndroidTether. It streams netfix fine but I just tried to download the hulu app and it kept giving me an error. I don't know what the difference is between the two but it will connect and stream fine. Haven't tried online gaming with it.
     
  6. Krlypumaa

    Krlypumaa Android Expert
    Rank:
     #86
    Points:
    253
    Posts:
    1,772
    Joined:
    Jan 8, 2012

    Jan 8, 2012
    1,772
    759
    253
    Male
    Media Editor,
    Tampa, FL.
    @@@Trevor. .. hey bro the issues are the dhcpd file in System bin folder... i went to the scripts. .. n it makes it hard cus its too many confgs. Im trying to do something that can patch that file.
     
    FireBean likes this.
  7. jimisdad

    jimisdad Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    12
    1
    16
    Hooked up to neighbors wifi to download the app and then reconnected to my phone and I can confirm netflix and hulu stream flawlessly on Xbox through. Just kind of concerned they will catch on because 2 episodes later and Im at 786 mb downloaded.
     

Share This Page

Loading...