1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Mik3d B1 Dialer Issue

Discussion in 'Android Devices' started by mthill2, Sep 1, 2011.

  1. mthill2

    mthill2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    104
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    104
    12
    38
    Has anyone encountered a problem with the mik3d B1 when you press the phone button your call history does not appear. I either have to click the call history button on the dialer or dial a number erase then the call log shows up. Has this happened to anyone else, is there a fix? Can you get different dialer?
     

    Advertisement

  2. Granite1

    Granite1 Zercron Encrusted Tweezer
    Rank:
    None
    Points:
    833
    Posts:
    7,159
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    7,159
    7,180
    833
    Male
    Highway Construction Inspection
    Pittsburgh, PA
    UUUMM, I've never experienced this one. I'd go into recovery and wipe the cache partition and dalvik cache. Reboot and see if it fixes it.

    If not, try to wipe everything except your /data partition and reflash the rom. You won't loose all of your current stuff and it might fix it.:)
     
  3. mthill2

    mthill2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    104
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    104
    12
    38
    I went in did a full wipe switched roms did another full wipe, then super wipe, reflashed the ROM & Kernel and still dialer issue. I went ahead and got a dialer app and it works great. Will I experience any issue with running a dialer app in the mik3d B1 ROM? Thanks for your help!
     
  4. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    should be fine. it could be a download issue maybe. i don't have that issue myself.
     
  5. Granite1

    Granite1 Zercron Encrusted Tweezer
    Rank:
    None
    Points:
    833
    Posts:
    7,159
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    7,159
    7,180
    833
    Male
    Highway Construction Inspection
    Pittsburgh, PA
    My thoughts exactly. If you want to go back to Mik3D, I would redownload the ROM and try it. This is the first time I've even heard of dialer issues.
     
    andygu3 likes this.
  6. andygu3

    andygu3 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,699
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
    Yep, no issues with Mik3D either, not sure why he would have this problem but a new flash probably would solve the problem
     
Tags:

Share This Page

Loading...