1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support milestone market problem

Discussion in 'Android Devices' started by knudsen81, Apr 3, 2010.

  1. knudsen81

    knudsen81 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    251
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    251
    38
    43
    Hello

    today i have buy a moto milestone here in denmark, i come from a htc hero, and i have got the moto runing but when i go to market and my downloads and press the menu and select notations i get a force close on market..... what can i do to get it to work?
     

    Advertisement

  2. knudsen81

    knudsen81 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    251
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    251
    38
    43
    iam the only one what have what problem??? i have try hard reset
     
  3. fatflatfly

    fatflatfly Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    32
    1
    16
    i was wondering about this too, is yours on 2.0.1 or 2.1 as mine uk one still on 2.0.1 and does anyone know if it is fixed in 2.1
     
  4. knudsen81

    knudsen81 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    251
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    251
    38
    43
    mine is 2.01.... but have try 2.1 leak, but now i need the stock english rom
     
  5. kevstv

    kevstv Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Nov 14, 2008

    Nov 14, 2008
    40
    0
    15
    I have a 2.0.1 UK model and have this exact problem. Does anyone know of a fix?
     
  6. kevstv

    kevstv Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Nov 14, 2008

    Nov 14, 2008
    40
    0
    15
    I upgraded to the 2.1 update today and it has fixed this issue
     

Share This Page

Loading...