1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Mobile Network State Disconnected problem

Discussion in 'Android Devices' started by jem417, Jul 30, 2010.

  1. jem417

    jem417 Member
    Thread Starter
    16

    Jul 30, 2010
    20
    1
    16
    I have an AT&T Captivate and it has been working fine until yesterday. All of a sudden I can't connect to the internet and no 3G icon. I have restarted the phone, pulled the battery,put my sim card in my brothers captivate and it works fine on his.

    After the phone restarts the 3G icon will appear for maybe 1 minute and I connect for that short time then it disappears and no more 3G. If I switch to wifi I can connect just fine.

    Any ideas?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. SamsungVibrant

    SamsungVibrant Well-Known Member
    143

    Jul 23, 2010
    1,613
    165
    143
    try doing a factory restore, at your own risk. I just throw that in incase your phone breaks don't blame me. I'm not responsible.

    Do a Factory data restore to factory default settings, dial in:
    *#*#7780#*#* Follow the onscreen instructions. You should probably make sure you have full battery or that the phone is plugged into power before doing this, and if it freezes, I don
     
    jem417 likes this.
  3. jem417

    jem417 Member
    Thread Starter
    16

    Jul 30, 2010
    20
    1
    16
     
  4. sunvit

    sunvit New Member
    5

    Aug 23, 2010
    2
    0
    5
    If this issue happens during a Upgrade. do not worry. It happens as user APN settings get erased. Please go to Mobile Network section and update your service operators APN settings.

    The 3G icons is back.
     

Share This Page

Loading...