1. Download our Official Android App: Forums for Android!

mobile network widget

Discussion in 'Android Devices' started by jimeller, Sep 7, 2009.

  1. jimeller

    jimeller Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    409
    Joined:
    Aug 6, 2009

    Aug 6, 2009
    409
    23
    38
    East Riding
    I've just discovered there is a widget for turning mobile network on and off which is fantastic as I've been looking for one in the market, cos I'm sick of doing it the long winded way. The only thing is, it doesn't work.....
    If you long press the home screen its under htc widgets, then settings.
    Has anyone else got one and does it work for them???
     

    Advertisement

  2. jimeller

    jimeller Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    409
    Joined:
    Aug 6, 2009

    Aug 6, 2009
    409
    23
    38
    East Riding
    Typical. The moment I write this thread, and try it again, it works...... please excuse my lack of patience.
     
    Shofar likes this.
  3. johnhendrix

    johnhendrix Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 8, 2009

    Sep 8, 2009
    4
    0
    5
    I have the hero from several weeks and this widget to connect data works 1 time out of 10 ! I had to put the settings widget on my home screezn to able the data connectionthrough the settings menu... too long for me...
    Any idea??
     
  4. jimeller

    jimeller Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    409
    Joined:
    Aug 6, 2009

    Aug 6, 2009
    409
    23
    38
    East Riding
    When I first put it on my home screen, it didn't work at all so I removed it, wrote this thread, then replaced it. It's worked fine since.
     
  5. johnhendrix

    johnhendrix Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 8, 2009

    Sep 8, 2009
    4
    0
    5
    Already tried thisd, several times, but always same problem, works 1 time out of 10... to able and also to disable the data connections...
    but thanks for trying !!
     
  6. Miike

    Miike Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 8, 2009

    Sep 8, 2009
    5
    0
    5
    My widget wroks fine, so does the wi-fi one. If you hold the power button down you get a list of options and the mobile internet is at the bottom where u can easily switch it on or off. just one more click than using the widget.

    when is the update?
     
  7. G8D

    G8D Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    61
    Posts:
    533
    Joined:
    Sep 2, 2009

    Sep 2, 2009
    533
    4
    61
    I hate this widget, it never works.
     
  8. hoppy1986

    hoppy1986 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    55
    Posts:
    123
    Joined:
    Aug 13, 2009

    Aug 13, 2009
    123
    0
    55
    Aerospace Test Engineer
    Dunstable, UK
    my mobile internet widget works fine
     
Tags:

Share This Page

Loading...