1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General MOTO Cliq 2 Software Tester

Discussion in 'Android Devices' started by tattedman, May 25, 2011.

  1. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA
    So I got accepted to try the moto cliq 2's beta code name "soak!"

    I will post here how it is .... and see if root still works eheheh

    Its downloading right now
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Nice! :)

    Let us know what you think!
     
  3. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA
    So far all I know is that its a big file Iv been using cable wifi and its taken 28 mins to download
     
  4. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA
    Z4 ROOT DOES NOT WORK!!! I REPEAT DOES NOT WORK!!!

    New Crap:
    Android 2.2.2 wheres gingerbread that they promised? (MOTO this is common Knowledge already in the public......

    One good thing faster boot......


    Don't update yet!!!!
     
  5. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA
    Ok Moto Cliq2 soak is now rooted!!!! Now that I am rooted I think this belongs in the root the rooted section

    I am going to create a new article on how to root
     
  6. bludhemn

    bludhemn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    5
    0
    5
    Hi guys

    I managed to root with SuperOneClick. Now, like of you, need to figure out how to clean the junk!!

    Thanks
     
  7. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA

    Hello there is a app call bloat freezer it is .99 in the market... or titanium backup works to uninstall it... i prefer to just freeze my bloatware though
     
  8. bludhemn

    bludhemn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    5
    0
    5
    Ok thanks, i;ll try it out.

    Do you what the actual processor is on the cliq 2? All i could dig up is the speed and not the specifics.
     
  9. bludhemn

    bludhemn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    5
    0
    5
    Edit:

    Just found out. Uses TI OMAP3620. However wikipedia shows that the max clock speed of the 3620 is just 720 Mhz. Wondering how thats possible.
     
  10. tattedman

    tattedman Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    276
    56
    53
    CTO ECCMag.com,ECC.me,ECCNewz.com
    La Puente CA
    Thats cause wiki is wrong that is the recommended max speed
     
  11. sookieball

    sookieball Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    164
    Joined:
    Dec 24, 2010

    Dec 24, 2010
    164
    18
    38

    Huh? My clips clocked at 1000mhz setcpu... im on a different subject huh?
     

Share This Page

Loading...