1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support moto home fix

Discussion in 'Android Devices' started by New Rising, Sep 20, 2011.

  1. New Rising

    New Rising Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    481
    Joined:
    Jul 7, 2011

    Jul 7, 2011
    481
    71
    53
    Has anyone else noticed that after you download moto home fix and go back to using motoblur you can no longer hit the home button to take you back to your main page? You can close out of apps and stuff by pressing home, but if your just on a different page and you hit home it doesn't do anything and just keeps you there. I uninstalled moto home fix and now I can use the home button again. Is there a way around this?
     

    Advertisement

  2. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
     #54
    Points:
    453
    Posts:
    9,454
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,454
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Care to point me to moto home fix so I can try it?
     
  3. x026092

    x026092 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    375
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    375
    29
    43
    MD 20/20
    Yes, do post.
     
  4. tehsusenoh

    tehsusenoh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    929
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    929
    385
    133
    Student
    127.0.0.1
    Moto Home Fix

    Also this app uses the same service:

    HomeSmack

    It basically adds a helper service that adds the stock Motorola launcher to the default action list, so you can switch from GO to LPP and back to stock.

    I have experienced the same thing, so I just use HomeSmack, then don't use the service and set the defaults manually from in there.
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
     #54
    Points:
    453
    Posts:
    9,454
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,454
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    no. The Moto home fix is for non-BLUR launchers. When you use hte default MotoUI you cannot use moto home fix.

    I you plan to switch back an forth between the two launchers (BLUR and a 3rd party launcher) I suggest that you keep home fixer installed and simply freeze it using TiBu when you don't want it around....(which, of course, requires rooted access - so uninstalling may be the only alternative for unrooted users).
     

Share This Page

Loading...