1. Download our Official Android App: Forums for Android!

MotoBlur?

Discussion in 'Android Devices' started by dakoop, Nov 3, 2009.

  1. dakoop

    dakoop Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    119
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    119
    0
    35
    I know the Droid doesn't have MotoBlur but could it be possible to get that on to the Droid sometime in the future?
     

    Advertisement

  2. Rob

    Rob I'm tellin' mommy on you!
    Administrator
    Rank:
     #52
    Points:
    563
    Posts:
    2,084
    Joined:
    Mar 26, 2008

    Mar 26, 2008
    2,084
    3,439
    563
    Androiding
    Developers will have to work on gaining root access. And then building DROID compatible ROMs. It won't be possible at first but likely in time. But... I wouldn't sweat it... Android 2.0 successfully accomplishes what a lot of BLUR aims for in the first place.
     
  3. bamaredwingsfan

    bamaredwingsfan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    525
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    525
    27
    88
    Mail Carrier
    Cullman, AL
    So now that droid has been rooted, anyone see this happening?
     
  4. Telexen

    Telexen Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    234
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    234
    13
    38
    There's no point. BLUR wasn't much more than a collection of widgets anyway. Get widgets for whatever social networking site you want and you're basically set.
     
  5. barry99705

    barry99705 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    876
    Joined:
    Nov 9, 2009

    They still haven't made a bootloader yet.
     
  6. sooper_droid12

    sooper_droid12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,228
    Joined:
    Nov 25, 2009

    Nov 25, 2009
    1,228
    73
    128
    I find Motoblur to be like HTC Sense in some regard. Not quite the same level of integration, but a bunch of fancy widgets. I think they should make it available for DROID owners, like HTC makes Sense available to HTC. The question is how to make it available JUST to Moto owners.
     

Share This Page

Loading...