1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support MR4-DJ07.tar update already on sprint site

Discussion in 'Android Devices' started by kbrn, Nov 2, 2010.

  1. kbrn

    kbrn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    302
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    302
    55
    63
    Male
    Androidholic
    Central Florida

    Advertisement

  2. Iforgit

    Iforgit Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Feb 14, 2010

    Feb 14, 2010
    56
    2
    16
    Was that a tumbleweed that just blew by! This place is a ghost town.

    How is it working for you so far?
     
  3. someguyatx

    someguyatx Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    185
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    185
    12
    38
    Is this is the same update that came out over the air last week? If so it basically fixed everything the DJ06 update messed up no more issues with screen lock and phone screen flashing on and off. Seems to be running better overall. On a side note I just updated my PRL over the air and now my signal seems worse ver 60671
     
  4. ovrrdrive

    ovrrdrive Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,215
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    1,215
    389
    163
    Maybe now that this one is official the devs will get back to puking out roms. It's been really slow lately because nothing is working right after sprint dumped 4 different versions out there.
     
  5. kbrn

    kbrn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    302
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    302
    55
    63
    Male
    Androidholic
    Central Florida
    DJ07 works good for me I have had only 1 data lockup since I use it (about a week and a half) I been trying to have the phone to lockup using wi-fi the back to 3g and using heavy apps like pandora and youtube even tunein radio but I haven't got another one.
     
  6. HeadlessPonch

    HeadlessPonch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    255
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    255
    29
    43
    Des Moines, IA
    The OTA update didn't change the baseband, which stayed at DI06. Does this downloadable version update the baseband?
     
  7. kbrn

    kbrn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    302
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    302
    55
    63
    Male
    Androidholic
    Central Florida
    Yes it does to DJ07
     
  8. HeadlessPonch

    HeadlessPonch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    255
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    255
    29
    43
    Des Moines, IA
    OK, thanks. Now to decide if I should do this update to The Wife's Moment. It already has the OTA update.
     
  9. Stoney62

    Stoney62 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    512
    38
    68
    Does it install on a rooted phone? The OTA update never showed up on my phone.
     
  10. my1zamboni

    my1zamboni Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    62
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    62
    13
    18
    General Manager
    maine
    yes the OTA update does work on a rooted phone.
    Running Amstel 2.0 here and got the OTA update on both our phones.
     
  11. Stoney62

    Stoney62 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    512
    38
    68
    That doesn't answer the question. My phone never got the OTA, running radioactive 1.8.7. Also trying to update the phone manually doesn't work either. Says the firmware is up to date.This d/l being a .tar file will wipe the phone won't it?
     
  12. HeadlessPonch

    HeadlessPonch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    255
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    255
    29
    43
    Des Moines, IA
    If you run the update, it will wipe out root and everything else you've done to it and give you stock DJ07.
     
  13. Stoney62

    Stoney62 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    512
    38
    68
    That's what I thought. So how did these other folks get it OTA and I didn't? And if I back up in recovery, should I be able to get it all back once in DJ07 stock?
     
  14. jasonamd

    jasonamd Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    84
    Joined:
    Jan 16, 2010

    Jan 16, 2010
    84
    18
    18
    If you are running a custom recovery you will not get the update OTA.
     
  15. HeadlessPonch

    HeadlessPonch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    255
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    255
    29
    43
    Des Moines, IA
    [ROM] Radioactive FroYo v2.0pre3 **8-9 MFLOP** Based on new DJ07 update! MultiFS

    As for the OTA, I'm on RF 1.9.3 and got the DI06 update prompt (which failed into recovery), but I haven't received a DJ07 prompt. Maybe that's what my1zamboni meant?
     
    Stoney62 likes this.
  16. my1zamboni

    my1zamboni Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    62
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    62
    13
    18
    General Manager
    maine
    That is what I meant (sorry for the not very clear answer) ours didn't fail on Amstel (both my phone and my wifes) got the notice to update and updated with no problems.
    I have not gotten one for the DJ07 update from what everyone seems to be saying that isn't an OTA update.
     
  17. Stoney62

    Stoney62 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    512
    38
    68
    I had too that's why I thought it strange that the DJ07 didn't. Thanks for that link, I'll have to go get that since I'm going to pick up an Epic soon and give the Moment to my wife.
     
  18. Stoney62

    Stoney62 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    512
    38
    68
    It was--just not for those of us rooted with Custom recovery.
     
  19. Instinct User

    Instinct User Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    99
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    99
    6
    16
    REALLY studpid question, but how do I go about downloading the update to my phone? I went to the above link and downloaded it to my computer, but I don't know where to go from here. Thanks.
     
  20. momentoid

    momentoid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    367
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    367
    62
    53
    US of A
    This update was provided OTA (over the air) a couple of weeks ago. Confirm in Settings > About phone: Build number: ECLAIR.DJ07.

    Instructions to do it via the computer:
    Support - Article
     
  21. Instinct User

    Instinct User Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    99
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    99
    6
    16
    Thanks. I did the OTA update when it came out but someone above said the computer download will also update the baseband number as opposed to the OTA update which just updated the build number. Not sure if it's even important to have the baseband number updated, but I figured it coulnd't hurt.
     

Samsung Moment

The Samsung Moment was one of the first Android Phones with a slideout keyboard.

Share This Page

Loading...