1. Download our Official Android App: Forums for Android!

MT3G in Costa Rica?

Discussion in 'Android Devices' started by pwabbit, Sep 2, 2010.

  1. pwabbit

    pwabbit Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    502
    Joined:
    Oct 19, 2009

    Oct 19, 2009
    502
    60
    78
    Very little has been posted about the successful use of the MyTouch3G in Costa Rica. For those that have been able to call and use data (Edge) with the Prepaid sim cards on the MT3G, please explain the process/ settings required.
     

    Advertisement

  2. BiGMERF

    BiGMERF Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    6,079
    Joined:
    Dec 2, 2009

    you may not want to pull out a smart phone in costa rica.. lol
     
  3. neurocutie

    neurocutie Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    7
    0
    5
    mmm, start by unlocking the phone, either by calling Tmo (if you've been a customer for >3mos), or purchase an unlock from ebay, etc.... that's about all...
     

Share This Page

Loading...