1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root multi Tool OneClick Installer and Root

Discussion in 'Android Devices' started by monkeytools, May 5, 2013.

  1. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    Hey Casio lovers.
    Are you looking to install recovery. But it seems too hard. Well I have made it easy for you. This will install recovery from there you can install su binary and superuser.apk. Then you will have root. It will also install my boot.img too, and you can reboot to recovery with one click of a button. All you need is my new OneClickTool and GNM recovery. I included the drivers for the phone, and the stock recovery + my boot.img.
    Download recovery here:http://androidforums.com/getitnowmarketing/330813-all-in-one-recovery-thread.html

    OneClick Recovery installer download here:Dev-Host - Multi tool OneClick Installer.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service

    Now DO THIS AT YOUR OWN RISK!!!!!

    You must have usb drivers installed.
    You need to enable bypass booting here is the instructionsOriginally Posted by*Techniq*In the Program Menu (##PROGRAM aka ##7764726, pass 000000) Enable it and save and reboot phone.

    How to use OneClick Installer
    1. Download recovery
    2. Download OneClick Installer
    Make a folder on your desktop. Name it what ever you want. Put OneClick zip in the folder you made and unzip it.
    3. Install the drivers if you dont have them installed all ready.

    4. Place recovery in folder. That you made. Rename recovery-ra-commando-3.06-gnm to recovery. Plug phone in and make sure usb debugging is on. Double click on Multi Tool OneClick Installer. And make your selection, and hit enter. It will do the rest.

    NOTE: Do not have both stock recovery and Gnm recovery. In the folder where the oneclick tool is at the same time. There is a keep folder for stock recovery. Just make a folder for GNM recovery and put it in there. If you want to flash stock recovery. Just pull stock recovery from Stock recovery folder, and put it in the folder you made with the multi oneclick tool.
    If this help you hit the thanks button. ENJOY

    Thank to rasta4rest for his root guide. that guide gave me the idea to make this tool. link to his guide here:http://androidforums.com/commando-a...loader-install-gnm-recovery-via-fastboot.html
    Thank getitnowmarketing for his recovery. With out it we would not have this tool. already link to his page earler.

    If you would like to help make this tool better. Then pm me and we will talk. This is a work in progress. Will update when time allows. If you edit this tool and brick your phone I am not responsable. You do it at your own risk. Thanks
     

    Advertisement

    Ruyen and Willster419 like this.
  2. Willster419

    Willster419 The Casio Smartphone Guru
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    826
    Joined:
    Feb 25, 2012

    Feb 25, 2012
    826
    218
    173
    Male
    Engineer at Raytheon Missile Systems
    New Hampshire
    what if you were to include installing the boot.IMG? That would be preety cool and would go along with the guide I made so people have even more options. Just a thought.

    EDIT: NVM you already did :p
     
  3. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    Going to be updates soon. Just got tired last night. Wanted to get this out at least.
     
  4. dispos

    dispos Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Nov 2, 2012

    Nov 2, 2012
    38
    4
    16
    Male
    RBG, 59217
    i will waiting monkeytools :D
    i am on M120, what this work?
     
  5. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    It should work. But you will need the m120 boot.img. and stock recovery. If you are using those options.
     
  6. dispos

    dispos Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Nov 2, 2012

    Nov 2, 2012
    38
    4
    16
    Male
    RBG, 59217
    where i can get it?
    :thinking:
     
  7. an64

    an64 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 12, 2013

    May 12, 2013
    3
    0
    5
    Male
    Can you please explain, how to mod boot.img ?
    I want to make one for M110
    Now i have unpacked set of files from it and investigating
     
  8. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    it is not hard. but there are some legal issues you need to follow if you are going to post it. you need to read the gpl laws about this stuff. google it. there are alot of legal stuff posted already. i will haft to dig back into boot.img and remember the exact steps. sorry been along day and brain is fryied right now.
     
  9. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    So I see 32 downloads. I am looking for response to see what people think.
    1. Did it work for you.
    2. What would you like me to add or improve on.

    Just in general what are your thoughts. Thanks
     
  10. monkeytools

    monkeytools Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    176
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    176
    48
    43
    virgina
    for anyone looking to go back to stock all files are in this tool.
     
  11. ryu96

    ryu96 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 27, 2012

    Apr 27, 2012
    7
    0
    5
    Does this work with the M140 update?
     
  12. catalyst7727

    catalyst7727 Newbie
    Rank:
     #615
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Aug 2, 2012

    Aug 2, 2012
    37
    4
    16
    Male
  13. ryu96

    ryu96 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 27, 2012

    Apr 27, 2012
    7
    0
    5
    Thanks catalyst7727 I"ll check that out.
     

Share This Page

Loading...