1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Multiple Exchange accounts

Discussion in 'Android Devices' started by Frozen001, Jul 7, 2010.

  1. Frozen001

    Frozen001 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    2
    0
    5
    Does the aria support multiple exchange accounts?
     

    Advertisement

  2. Ezduzit08

    Ezduzit08 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    88
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    88
    12
    18
  3. Frozen001

    Frozen001 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    2
    0
    5
    Now is this full support, i.e. two exchange email accounts, two calendars, etc. or is it just e-mail only.
     
  4. tpbklake

    tpbklake Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    225
    Joined:
    Jun 22, 2010

    Jun 22, 2010
    225
    46
    43
    The answer is no, the Aria only supports 1 Exchange account. It supports multiple email accounts, but only one of them can be an Exchange account. Here is the info straight from the Aria UG:

    You can only add one Microsoft Exchange ActiveSync account on your phone. You can sync with Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) or later.

    Regards,

    Tom
     
  5. PhonoRoboto

    PhonoRoboto Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    4
    0
    5
    I am currently a VZW customer and thinking about switching to ATT, so please forgive my ignorance about ATT pricing (their website is not overly helpful).

    But my question is, what is the pricing structure like to get ActiveSync up and running on the Aria? is it $15 on top of any of their data plans? or are you locked into their $45 plan?

    In other words, can you buy the min data plan and just add enterprise support to that? Is there even a surcharge?
     
  6. Ambictus

    Ambictus Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    450
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    450
    31
    63
    UT
    There is no charge for doing ActiveSync, it's just the data plans. So you can do ActiveSync on the $15 plan if you want as long as you don't get many large e-mails over 3G.
     
    PhonoRoboto likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...